2017. május 27., szombat

A HATALOM ÁLTAL SZERVEZETT PUCCSKÍSÉRLET

VÁSÁRHELYI MÁRIA BLOGJA
Szerző: Vásárhelyi Mária
2017.05.27.


Ennek a fele sem tréfa! Hetek óta sulykolják, hogy ősszel a "tuggyukik" által szervezett erőszakos provokációkra fog sor kerülni a kormány megbuktatása érdekében. És azt hajtogatják, hogy a provokátorok már edzőtáborokban vannak, Soros ügynökei ott képezik ki őket a puccsra.

Aki azt gondolja, hogy ez üres ijesztgetés, az nem számol azzal, hogy a magyar kormány példaképei Putyin, Alijev, Erdogan, Gruevszki és Duterte. Ezek azok a vezetők, akiknek országában, valahányszor inogni látszik a diktátorok hatalma, azonnal sor kerül valamilyen titokzatos merényletre, puccskísérletre, amelyet követően le lehet számolni a politikai ellenfelekkel.

Az általuk vezetett országokban valahányszor inogni látszik a hatalmuk azonnal történik valami szörnyű bűncselekmény, amelyre a hatalom erőszakkal, az ellenzékkel történő leszámolással válaszol. Ahogyan ez puha és kemény diktatúrákban lenni szokott.

Emlékszünk még a törökországi "puccskísérletre", amelyet követően ellenzéki politikusok és értelmiségiek ezreit tartóztatták le és zárták börtönbe, és most százával ítélik el őket, vagy az Oroszországban halálos áldozatok sorát követelő terrorista merényletekre, amelyek történetesen rendre akkor következtek be, amikor a Putyin ellenes erők valamiféle erőt és szervezettséget kezdtek mutatni..
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.