2017. május 25., csütörtök

ALAPÍTSUK MEG A FIDEZS-KBMP-T! NAGY ÜZLET A KAMUPÁRT!

FALRAMENTAPARLAMENT BLOG
Szerző: vagogabor
2017.05.24.


A Fidesz úgy alakította ki a kampány támogatások rendszerét, hogy csak a hülyék és a tisztességesek nem indítanak kamupártot a választásokon.

Az új választási rendszernek és a kampánytámogatási szabályoknak is 2014 volt az első próbája. Az egyfordulós választás kénytelen és elvtelen összefogósdit hozott a baloldalon. Az országos lista állítása után járó tíz és százmilliók pedig soha nem látott hosszúságú szavazólapokat eredményeztek. Se annak előtte, se utána soha meg nem szólaló kamupártok dömpingjéről szólt a választás.

Ez az kamupártok miatti elaprózottság a Fidesznek legalább két egyéni mandátumot hozott, ami pont a kétharmadot jelentette 2014-ben.

Most kiderült, hogy nem csupán a jelöltállítás során lévő visszaéléseket nem vizsgálják ki. Azt tudtuk, hogy konkrét választási csalásokat hagy figyelmen kívül Polt Péter. Hiába állítja szemtanú, hogy látta, hogy másolják egymás között a kamupártok az aláírásokat, nem történik semmi. De az újdonság, hogy a kamupártok bármire költhetik a kampánypénzt, Polt Péter félrenéz.

Legjobb üzlet a pártalapítás minden haszonlesőnek. 106 jelölt esetén jár a hatszázmillió. Kevesebb jelölt kevesebb pénz, de még így is tuti az üzlet. Elszámolni vele elméletileg el kell, de ha nem, hát az sem baj. A hülyének is megéri....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.