2017. május 1., hétfő

AZ ELLENZÉK MEGMUTATJA MAGÁT MÁJUS ELSEJÉN

INDEX.HU
Szerző: Nyilas Gergely
2017.05.01.



Gyurcsány figyelmeztette Mészárost

Nem szegődtem Mészáros Lőrinc tanácsadójának, de kénytelen vagyok figyelmeztetni: Iványi Gábor megkeresztelte Orbán gyermekeit, mára Iványi Orbán ellensége. Soros taníttatta Orbánt, mára Soros György Orbán Viktor ellensége. Simicska Lajos éveken keresztül finanszírozta Orbánt és pártját, mára Simicska Orbán ellensége. Mészáros ma Orbán strómanja, holnapra olyan sorsra juthat, mint a többiek. Ne legyél Orbán Viktor barátja, mert földönfutó leszel” 
- üzent a DK elnöke a városligeti majálison a színpadról az ország ötödik legvagyonosabb emberének, aki a nemzet gázszerelőjeként 110 milliárd forinttal gyarapodott tavaly óta...

Ez a május elseje sem csak a munka ünnepe lesz 2. - délután
  • 13:30 Karácsony Gergely, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke és Majtényi László volt ombudsman beszélget Az Orbán-rezsim után címmel a városligeti Királydombon.
  • 14:00 Kormányváltó május 1. címmel tart rendezvényt az MSZP a Városligetben. Ekkor mond beszédet Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke, Molnár Gyula pártelnök és Botka László szegedi polgármester, akit a szocialisták miniszterelnök-jelöltnek javasolnak.
  • 18:00 A Momentum Mozgalom tüntetést és felvonulást szervez a Szabadság térről az Andrássy úton keresztül a Hősök terére "Mi, magyarok Európához tartozunk, és nem Moszkvához" jelszóval. 
  • Az LMP a Városligetben a liget megóvásáért és az erről szóló népszavazási kezdeményezésükért kampányol. 
  • A Magyar Liberális Párt és a Liberális Fiatalok Társasága (Lift) a város több pontján egész napos akciót tart Magyarország európai uniós csatlakozásának 13. évfordulójára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.