2017. május 15., hétfő

CIVILEK ELLENI KETTŐS BESZÉD ÉS FOLYAMATOS HERGELÉS - MI SZÜKSÉG VAN MOST ERRE?

TÉNYTÁR BLOG
Szerző: Ténytár
2017.05.15.


A Fidesz hivatalosan mindig azzal jön, hogy szó sincsen mostanság a civilek elleni hadjáratról, a benyújtott törvényjavaslatuk nem is szól erről, csak az átláthatóságról. Igaz, mindeközben csak mossák az emberek agyát olyan ostobaságokkal, mint például, hogy a „sorosista civilek” összefogtak az embercsempészekkel, hogy minél több migráns árassza el Európát.

A folyamatos kettős kommunikációra igencsak szükségük van, mivel a civilek kérdésével olyan témába gázolt bele a kormánypárt, amely még a saját táborukat is megosztja, márpedig kétmilliós szavazótáborukat, amely eldöntheti majd a következő választást, tűzön vízen át fel kell tüzelni, illetve együtt kell tartani.
Kubatov Gábor arról beszélt az egyik fideszes lakossági fórumon, hogy a Soros György által támogatott civil szervezetek segítik a migrációt, és azt kell kideríteni, hogy melyek ezek, és miért csinálják, továbbá a megemlítette, hogy tudomása szerint Soros György 800 millió dollárt áldoz a migráció támogatására. A kormányzati médiában rendszeres szereplő „szakértő”, Georg Spöttle szerint az amerikai milliárdos hajói(?) naponta hatezer migránst szállítanak Olaszországba, és ezeket a hajókat a Soros által támogatott civil szervezetek fényjelekkel segítik, majd telefonnal.
Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója csak folytatta a hangulatkeltést, mikor arról beszélt, hogy az embercsempészek a civil szervezetek segítségével juttatják be a migránsokat Európába a Földközi-tengeren.
Hogy lássuk, hogy semmilyen boszorkányüldözés sincs a civilek ellen, íme egy Budapest, VIII. kerületi lakossági fórumnak a címe: A külföldről pénzelt álcivilek milyen károkat okoznak Magyarországnak? Itt a 444.hu tudósítása szerint már az is elhangzott, hogy „Soros Hitlertől tanult. Dolgozott neki”. Hogy lássuk, néhány embert mennyire be lehet mindezzel hülyíteni, arra jó példa, hogy az egyik helyi lakos szót kapva arról beszélt, hogy Soros Györgynek benne lehet a keze a Magyar Postában, mivel sok ember nem kapta meg időben a nemzeti konzultációs kérdőíveit...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.