2017. május 18., csütörtök

CSAK SEMMI PÁNIK! A 7 LEGGYAKORIBB FÉLELEM REPÜLÉS KÖZBEN

LELKIZÓNA BLOG
Szerző: SzabóElvira
2017.05.18.


Tippek a repülőútra, hogy ne legyen rémálom az álomnyaralásból – vendégposzt.

Lassan kopogtat az ajtón a nyár és az optimistábbak már elkezdték tervezgetni az idei álomnyaralást. Hogy ez ne változzon rémálommá, jöjjön most néhány tanács azoknak, akik (talán életükben először) repülővel vágnak neki az útnak. A. Bernadettelégiutas-kísérő a Lelkizóna blog számára írt vendégposztjában összeszedte, melyek a repülés közben átélt leggyakoribb félelmek, és hogyan küzdhetünk meg velük.

40%-nak torkában dobog a szíve, amikor repülőre ül.

Az utazás történjen bármilyen okból, érzelmek hadát váltja ki belőlünk. A többségre pozitív hatással van: izgul, alig várja, hogy valami újat lásson, tapasztaljon, éljen át. Vannak azonban olyanok is, akiket megrémít, stresszel, ha ki kell lépniük megszokott környezetükből, komfortzónájukból.

Ha repülővel indulunk útnak, ez különösen igaz. Ez a félelem a génjeinkben van? Vagy általános iskolás tanulmányaink során Daidalosz és Ikarosz története ültette el bennünk a félelmet a repüléstől? Esetleg később a könyvekben, újságokban, filmekben, hírekben látott/hallott információk a felelősek ezért? Szerintem mindkettő benne van a pakliban...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.