2017. május 26., péntek

ENNYIRE HÜLYE VAGY ÉS ENGEM IS ENNYIRE HÜLYÉNEK NÉZEL?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.05.25.


Összeolvastam a mai nap híreit (egyetlen nap híreit, ez fontos!), és ha nem szégyellném, meg lenne értelme és haszna neki, a fejemet verném a falba, hogy mivé lett ez a békésen tűrő ország, hogy a hívek és trollok elszánt seregei minő lelkes vehemenciával védik a bálványaikat és öklendezik vissza szóról szóra a jól betanult szólamokat. Mindeközben:

– Mészáros Lőrinc félanalfabéta disznószerelő éppen a Roszatom partnercégébe vásárolja be magát, hogy megkerülhetetlen tényezővé váljon az új paksi atomerőműblokkok építésében. Amint ez összejön, mindenki biztos lehet abban, hogy a 100 milliárdos zsírosodás aprópénz ahhoz képest, amit akkor hasítani fog az üzleten. Az évszázad üzletén, amelynek hatszáz évre titkosított költségvetését nem ismerhetjük meg, pedig mi fogjuk fizetni.

– Polt Péter főelsikáló művész úr frissdiplomás lánya a véletleneknek köszönhetően Matolcsy Rómeó MNB-jének jogi osztályán talált melót, 400-600 ezret vihet haza havonta. Polt anyu is ott dolgozik éjt nappallá téve. Személyzeti ügyekért felelős ügyvezető igazgatóként havi bruttó közel 5 millió forintot keres.

Lázár János mindeközben senkinek a pofátlan geci gazdagodásával nem foglalkozik, még a sajátjára sincs ideje. 4 és fél millió munkavállalót szembehányva mondja bele a sajtó és az érintett alattvalók pofájába: ennyi ember sorsát végképp nem követi nyomon, Polték lányának munkahelyével kapcsolatban semmiféle összeférhetetlenség nem merül fel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.