2017. május 13., szombat

FELSÉGSÉRTENI MEGYÜNK

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2017.05.13.


Győztünk. A bíróság megsemmisítette a rendőrség tiltó határozatát, így aztán ma meglátogatjuk a Gecit budai otthonánál a Cinege úton.

Hogy miért? Elsősorban azért, hogy érezze a törődést. Ez a Rezsim minimum könyékig belemászott mindannyiunk magánszférájába. Hát akkor mi is vigyük házhoz a véleményünket, nemde. Ne tudhassa magától távollévőnek a Népet a Keresztapa, szokja csak a gondolatot, hogy tudjuk, hol lakik, és lássa: nem félünk odamenni. Felépítette a fortélyos félelem országát, ezzel szemben pedig csak egy dolgot tehetünk: saját példánkkal mutatjuk meg, hogy nem szabad félni.

Másrészt azért megyünk házhoz, hogy kitapossuk az utat azoknak, akik a legkomolyabb tömeget képviselik: az egyetemistáknak. A lelkekben a CEU-botrány óta zajló forradalom az ifjúság ébredése. Nélkülük nem lehet diktátort elűzni, és erre láthatóan teljes tömegükben ráébredtek. Eddig nem szerveztek a Cinege útra tüntetést, tán tartottak attól, ami be is következett: Budapest Rendőrfőkapitánya megtiltotta a demonstrációt. De továbbvittük a dolgot, a fellebbezést itt a blogban írtam meg pár napja, és nekem adott igazat a Fővárosi Közigazgatási Bíróság...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.