2017. május 14., vasárnap

HÁZASODNI, TEMPLOMBA JÁRNI, SZAPORODNI, HÚZNI AZ IGÁT, HÁLÁSAN KUSSOLNI

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG 
Szerző: Swan Edgar
2017.05.14. 


„A családi értékek mellett kiálló négynapos nemzetközi rendezvénysorozatot, a Családok Budapesti Világtalálkozóját rendezik meg május végén Budapesten – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere egy szerdai háttérbeszélgetésen (…) Emlékeztetett arra, hogy amikor 2014-ben megalakult a harmadik Orbán-kormány, a miniszterelnök a feladatok megszabásakor az Emberi Erőforrások Minisztériumának címezve annyit mondott: szülessen minél több gyermek Magyarországon!”

Fideszül nem beszélő embertársaimnak fordítok. Gyermeket egyedül nevelő szülő ne menjen a rendezvényre, mert ők nem család. Akkor sem, ha az anya és akkor sem, ha az apa neveli a gyermeket, vagy gyermekeket.

Unokát nevelő nagyszülő se menjen, mert ők sem család. Egynemű párok főleg ne menjenek, mert ők soha az életben nem lesznek család.

Élettársi kapcsolatban élők sem alkotnak családot. Akkor sem, ha több gyermeket nevelnek akár közös, akár más kapcsolatból születetteket.

Fideszül a család: egy olyan férfi és nő hivatalosan is deklarált kapcsolata, amelyben a felek képesek az önreprodukcióra és ezt meg is tették. Továbbá az a család, ahol apa dolgozik, anya is dolgozik, valamint isteni zserbót süt, ápolja az idős szülőket és közben mosolyogva takarít.

Két ember, akik szeretik egymást, boldogan és harmonikus kapcsolatban élnek, de nem házasodtak össze, vagy nem házasodhattak össze (mert például egyneműek), azok nyugodtan maradjanak otthon, ez a nap nem róluk szól. Ezzel szemben az az emberpár, amelyben apu rendszeresen, vagy alkalmanként veri anyut – vagy fordítva, mert jóval kisebb arányban, de azért előfordul -, egyik szülő, vagy akár mindkettő bántalmazza, éhezteti, lelkileg terrorizálja a gyermekeit, nyugodtan mehet, mert ők családot alkotnak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.