2017. május 25., csütörtök

HÜJE EJNSTEJN!

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Vasvári G. Pál
2017.05.25.


Most már egészen biztos: megtalálta a Nemzeti Együttműködés Rendszerének Ura a bölcsek kövét. (Is). Magyarország megint nagy lesz! Régi dicsőségünk előtör az éji homályból. Félre a kishitűséggel! Miénk lesz az egész világ. (Is).

A fejlődésben megrekedt – erőforrásokra, gazdasági, technológiai, katonai fölényre, termelési és szellemi teljesítményre építő –, láthatóan hanyatló világhatalmak hiába erőlködnek. Hiába is feszengenek. Mi majd jól lepipáljuk őket! Mindet ám.

A sok Nobel-díjas, világhírű művész, felfedező, kutató, a high-techben élenjáró is elmehet a bús fenébe… Fölöslegesek. Valamennyien. Magyarország nélkülük is képes megszerezni magának az egész világot. Felcsúttól akármeddig! Az összes galaxist és a fekete meg más színű lyukakat is beleértve.

Nem kell ám nagy pénzeket ölni az oktatásba! Se az egészségügybe! Se semmi másba! Egyáltalán: elég lesz nekünk, magyaroknak egyetlen egy valamire koncentrálni és azt nyomatni minden propaganda-csatornán ezerrel. De szaporán ám!

Németh Szilárd, a haza második legbölcsebb embere ez ügyben személyesen idézi Orbán Viktornak – a hon elvitathatatlanul legbölcsebbjének – pofonegyszerű receptjét. Bár csak annyi benne a rafinéria, mint egy faékben, és mégis! Szorgos népünk garantáltan győzni fog, ha pontosan követi a vezérlő útmutatást…

De ez még nem minden! A Centrális Erőtér Középpontja a világhódítás nagyszerű perspektíváját szem előtt tartva közeli, konkrét célt is kitűzött: „2030-ra azt szeretné elérni a kormány, hogy 30 ezerrel nőjön a magyar lakosság száma”....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.