2017. május 26., péntek

JOGOSAN CSINÁLNAK BELŐLE SZIVIÉP ROLEX KORALLZÁTONY LACIT?

INDEX.HU
Szerző: DULL SZABOLCS
2017.05.26.


Össztűz alá vette a Fidesz Botka Lászlót, mióta bejelentkezett Orbán Viktor kihívójának. A Fidesz-világban Botka a halastavába dobálja a Szeviép-pénzből vásárolt Rolexeit. A valóság nem ennyire fekete-fehér, de politikailag pár dolog mégis kínos lehet Botkának. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje azt mondta az Indexnek: a Fidesz meg akarja semmisíteni, mert tudja, le fogja váltani Orbánt.

Botka Lászlót szombaton választja meg az MSZP kongresszusa hivatalosan is miniszterelnök-jelöltnek. A szegedi polgármestert azonban már hónapok óta keményen támadja a kormánypárt és a hozzá közel álló sajtó.

A fideszes felszólalásokból, sajtótájékoztatókból, illetve a kormánypárti médiából tájékozódva egy olyan Botka László képe rajzolódhat ki előttünk, aki mást se csinál, mint a Szeviépből kilopott pénzből naponta bővíti a Rolex-gyűjteményét, és a korallzátonyok között búvárkodva luxusterepjárózik.

Botka már több helyreigazítási pert is megnyert hamis állítások miatt, ugyanakkor politikailag bizony kellemetlenül érinti néhány nyilvánosságra került információ. Mivel a politikus szombattól hivatalosan is Orbán Viktor kihívójává válik, érdemes pontról pontra, ügyről ügyre megnéznünk tényeket, és hogy mit állít ő a róla terjedő/terjesztett dolgokról:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.