2017. május 5., péntek

KUBATOV KOPASZAI AKCIÓZTAK AZ NVI-NÉL, FELÜLRŐL ÁLLÍTHATTÁK LE A NYOMOZÁST

ÁTLÁTSZÓ BLOG
Szerzők: Csikász Brigitta és Rádi Antónia
2017.05.04.



2006-tól félnek kormánykörökben, ezért keresik a kopaszok kegyeit – így értelmezik futballszerető informátoraink a verőemberek és a kormánypolitika flörtjét. A Nyakó-féle, és a ligetvédőkkel balhézó kopaszoktól is könnyű kapcsolatokat kimutatni a Fidesz felé. Nem csoda, hogy a rendőrség eldobta a nyomozást, mint a forró krumplit, bár erre rendőri forrásaink maguk sem büszkék: azt mondják, “szakmaiatlan és gagyi” volt a nyomozás.

Papírforma szerint nem dolgozhatnának biztonsági őrként a Nemzeti Választási Irodánál erődemonstrációt rendező verőemberek. Hiszen, mint nemrégiben megírtuk, szinte valamennyien súlyos bűncselekmények miatt voltak korábban büntetve:

Gyermekbántalmazás, súlyos testi sértés, rablás, garázdaság – a titkosszolgálat azonosította a Nyakót akadályozó kopaszokat

Ezt egyébként maguk sem különösebben titkolják, éppen ellenkezőleg.

Nézegetve a Facebook-profiljaikat, illetve a társaságot régebb óta szemmel kísérő forrásokkal levelezve mégis az derül, ki, hogy alapvetően őrzés-védelemből, az éjszakai életben bevett szóhasználattal portázásból élnek, méghozzá nem is rosszul. Ráadásul nem csak a menő szórakozóhelyek, de az alapvetően politikusi irányítás alatt álló sportklubok is igényt tartanak a szolgálataikra. Hogyan és vajon miért? – ennek jártunk utána.

Emlékezetes, Nyakó István MSZP-s politikust egy verőemberekből álló csapat próbálta megakadályozni, hogy időben beadja népszavazási kezdeményezését a vasárnapi boltzárról. A fenyegetően tornyosuló kopasz társaság ügyében nagy nehezen beindult büntetőeljárást ott blokkolták a hatóságok, ahol csak lehetett. Nyakó pótmagánvádjáról – bírósági elutasítás után – a politikus fellebbezése miatt a táblabíróság dönt majd...


A szurkolói köröket belülről ismerő forrásunk szerint „Szőke Feri” verbuválta a szolnoki kötődésű izomagyakból álló csapatot a Fradi Security környékére. Informátorunk évekkel azelőtt mutatta be munkatársunknak az úgynevezett „szolnoki erőket”, hogy K.T. és társai országos hírnevet szereztek volna az NVI-s akcióval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.