2017. május 6., szombat

LEVÉLFÉLE A SZABÓ LÁSZLÓ NEVŰ FIDESZNYIK SZARDARABNAK

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2017.05.06.



Szeva!

Neked annyi. Nőt nem bántalmazunk. Újságírót nem bántalmazunk. Újságírónőt ebből következően fokozottan nem bántalmazunk. Nem lökdössük le a lépcsőn, nem csavarjuk ki a kezéből a telóját. Nem játsszuk a menő csávót védtelen szöszi lánnyal szemben. Ha macsózni vágysz, elmész a nyolckerbe, beállsz a Diószegi utca közepére, lehugyozol egy fekete Audit, és akkor meglesz a napi keménységi rátád. Ha érted, mire gondolok. Most híres lettél, tele van a képeddel a sajtó, és ebben én is segítséget nyújtok. 

Tekintsd ezt egyfajta nevelési kísérletnek.

Tudod, az a baj veletek, ifjú fidesznyik parazitákkal, hogy még rosszabbak vagytok, mint a nevelőapáitok. Titeket még a Kövérlaca is kitilt a Parlamentből, mint épp legutóbb tette. Egyszerűen lesír rólatok a gondolkodásmentes, elvet, erkölcsöt nem ismerő gátlástalan karrierizmus. Lézerjankó és Rogántóni honosította meg ezt az új létformát a Fideszben, mindenhová beültetve Titeket, asszisztens, tanácsadó, kabinettag, vagy épp vezető-helyettes, mint esetedben. Kamuállások persze mind, a főnökeitek is tudják, hogy érdemi munkára alkalmatlanok vagytok, de veletek elvégeztethető a piszkos munka.

Gucciöltöny, krokodilbőr cipő, meg egyéb kellékek. Az emberben fölmerül, hogy Kubatov áll egy pöcegödör mellett, és merőkanállal adagolja onnan a formaruhába a szart, így gyártanak Titeket sorozatban. Hozott anyagból dolgozik, értelmes fiatal régóta nem csatlakozik már a Keresztapa sleppjéhez, be kell érnie veletek. Aztán néha kibuggyan az öltönyből a barna biomasza. Mint esetedben. És ez roppant kárt okoz a pártodnak, mert pont megmutatja, amit oly nagyon szeretnének eltitkolni. Itt egy mosolyoffenzívába csomagolt diktatúra épül, aminek egyik verőlegénye megmutatta a rendszer valódi arcát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.