2017. május 27., szombat

MENEKÜL A FIDESZ

VARÁNUSZ BLOG
Szerző: Fabius
2017.05.27.


Stratégiát váltott kormánypártunk a Halász Júlia botrány után. A kérdezősködni szándékozó újságírót már nem lökdösik, rángatják, telefonját buzerálják, hanem menekülnek, bujdokolnak előlük, trükköznek ahogy csak lehet, megúszni a megúszandót. Volt már "futtatás kifulladásig" projekt, "tereld az árnyékba amíg elmenekülünk" akcióterv, "szoros emberfogás" kommandó, ami mind röhejes és kontraproduktív kismiújság lett végül.

Mert az új stratégiának köszönhetően például Propaganda Tóninak nem a napfényes helikopterajtóból, hanem az árnyékos kukatároló részlegről kellett elnyöszörögni a simicskasorost.

Jó ez az új stratégia, bevált faszán, köszi őszintén! Eddig csak megálltatok és fapofával belehazudtatok a kamerába, most meg eksön van, mulattató. Nagyobb tétekben indulnak fogadások, milyen elemek jönnek a sajtóelkerülő burleszkben? Rezsibisztos Szilárd halált megvető bátorsággal lecsúszik a nyolcadikról a szemétledobón? Balog Zoltán lehugyozott fali csempe mintás hacukában próbál beolvadni a kórházi környezetbe? Orbán a "Bözsi II." hadműveletben nem a malacot fogja mutogatni, hanem az ól mögötti ganéban guggolja ki, míg szagot nem vesztenek a sajtókopók? Fazekas Sándor szántó közepén hagyott kiszánthatatlan tuskónak álcázza magát minden megtekintés után?

Cuki lesz ez, srácok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.