2017. május 3., szerda

MI EZ A PENETRÁNS KÖZÉPKORI HALSZAG?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.05.02.


Miközben a korábbi hatmilliárd mellé három hónap leforgása alatt további nyolcszáz millió forintot öntöttek a Századvégbe, hogy kutassák ők a migrációt, miközben a 25 milliárd összköltségvetésűre tervezett vizes világbajnokság most tart 130 milliárdnál és még hol a vége, miközben az Orbán-kabinet legújabb minisztere (nem, nem az egészségügyről vagy az oktatásról van szó), a paksi atomerőmű két új blokkja tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter már le is tette az esküt, meg még az osztogatás, növekedés 2018-as költségvetését is benyújtották, lemond a kormány.

A cseh kormány tudniillik. Cseh, úgy mint a V4-ek egyik tagja. Az MTI szűkszavú beszámolója szerint Bohuslav Sobotka szociáldemokrata cseh miniszterelnök számára tűrhetetlen és elfogadhatatlan, hogy helyettesét, egyben kormánya pénzügyminiszterét, a koalíciós partnerpárt ANO elnökét, adócsalással vádolják és a gyanút mindeddig nem tudta eloszlatni. Mindig mondtam én, hogy rohadnak és hanyatlanak ezek, és még csak el se kell menni legnyugatabbra. Ahelyett, hogy meghosszabbítanák a bűnözőgyanús jóembert Lovasberényen keresztül a Seychelle-szigetekig példának okáért, lemond egy egész kormány. Ahelyett, hogy – minél jobban támadják – növekvő bizalommal legyenek iránta, megvédjék és takargassák, hátha a debilkretén, aranyhal-memóriával felvértezett polgárok elfelejtik. (Szevasz, Rogán! Farkas Flórián jól van? Mindenki mást is üdvözlök!)

A lényeg, hogy ez is egy közönséges nap volt Illiberáliában, amely V4-es perspektívából még cudarabbul fest. Amikor is továbbá a Fidelitas az Indexet szopatta Simicskás matricákkal, a közpénzből kitartott moslékmédia elvetemült szerzői pedig a változatosság kedvéért a Momentum elnökét hitlerezték. Most valahogy mindezekről nincs kedvem bővebben elmélkedni. Mert itt van nekünk a NER egyik legnagyobb ajándéka, az oktatási rendszer minden oldalról szétkúrásának legújabb mérföldköve, amely írva található a szakgimnáziumok pedagógia szakirányt választó tanulóinak szánt mintaérettségi javítókulcsában...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.