2017. május 25., csütörtök

MI LESZ ORBÁNNAL, HA KITILTJÁK AZ ÁLHÍRGYÁROSOKAT?

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.05.24.


Sajtóhírek szerint a Terror Elhárítási Központ (TEK) javaslatára kiutasították Magyarországról James Dowson brit állampolgárt. A Magyar narancs eredeti információját a Népszava úgy osztotta meg, hogy “Kiutasították a szélsőséges álhírgyárost”.

Magyarországon a szélsőjobboldali szervezetek, köztük a Betyársereg környékén feltűnő Dowsonról a New York Times írta meg, hogy az amerikai elnökválasztási kampány során Donald Trumpot segítette orosz álhírek és különféle összeesküvés-elméletek terjesztésével.

Nagyszerű hír, a TEK végre teszi a dolgát, és reméljük, hogy ezzel nem áll meg a tisztogatás, az álhírgyárosok kiutasítása. Ha számba vesszük, hogy ma kik terjesztenek álhíreket és kik adnak elő különféle összeesküvés-elméleteket, akkor örömmel jelentjük, hogy hamarosan összedől a NER.

A legnagyobb álhírgyáros maga a köztelevízió, aztán az MTI, az MTVA, a fideszes sajtó, a Habony-Vajna-Mészáros trió kezében levő média. Jemas Dowson semmi ahhoz képest, amit az MTV, a TV2, az Origo, a Pesti Sracok, a 888.hu, a Magyar Idők és a többi álhírgyáros terjeszt. Ha a TEK jól végzi a dolgát, ezeket az álhírgyárosokat mind ki kell utasítani.

Az alábbiakban közlünk egy idézetet: “Ma Oroszország az egyetlen ország, ahol megértik a tradíció, a hit és a családi értékek fontosságát. Ezeket a multikulturalizmus üldözi, Putyint a világban démonizálják. Ez pedig azért van, mert Putyin a többség érdekét a kisebbségek fölé helyezte.” Ki mondta ezeket a mondatokat: Orbán vagy a kitiltott James Dowson? Ezt most a Betyársereg szellemi vezére, James Dowson mondta...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.