2017. május 23., kedd

ORBÁN ÉS KOMPÁNIÁJA MEG A GYERMEKEK SZÍVÜK VÁLASZTOTTJAI

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Adorján György
2017.05.22.


Csak mondjuk, hogy Európához tartozunk, vagy elfogadjuk-e annak értékeit és a szerint élünk, meg cselekszünk?

„Ott, ahol egy mérték mér polgárnak, s idegennek és az igaz törvény útjáról senki le nem tér, dúsan hajt az a város, benne virágzik az ember, békesség lakozik földjén” (Hésziodosz)


Kérdésem az, hogy vajon meg lehet-e tiltani gyermekeinknek, hogy más vallási felekezetűeket szeressenek, vagy cigány származásúakba legyenek szerelmesek, és legfőképp ügyeljenek arra, hogy sorsukat ne kössék össze, az ásó, kapa, meg a nagyharang válasszon el bennünket örök hűség alapján olyanokkal, akik nem is magyarok.

Jobboldali populisták, kereszténydemokraták, emberek! Aki normális, akinek az esze nem ment el, aki a józan észre hivatkozik, az nem tesz ilyet! Camustól tudjuk, hogy az ember egyetlen teremtménye a földnek, aki nem akar az lenni, ami. Ezért aztán észnél legyetek! Mert egy nemzetiségű ország márpedig nincsen.

Mi az, hogy internacionalizmus, meg nacionalizmus, meg, ha magyar vagy, akkor a Fideszre szavazol, mi az, hogy tiszteletet az országnak, meg aki magyar velünk van, meg Magyarország a magyaroké? Mi az, hogy itt az idő, meg a haza nem eladó, meg mi győzelemre születtünk, és mi az, hogy csak a Fidesz, meg hogy mentsük meg a családokat? Talán az, hogy eltiltjuk gyermekeinket a másként gondolkodóktól, a más bőrszínűektől, a más vallásúaktól, a más nemzetiségűektől? Talán az, hogy a harmadik évezred elején kitagadjuk őket, ha nemi identitásuk eltér a történelmileg megszokottól?

Miért vindikálja magának a jogot Orbán Viktor Mihály, meg volt évfolyam és szakkollégista társai, vagy akár még régebbről, gimnáziumi osztálytársai, mostani csápolói és nyaloncai, hogy ők a letéteményesei egy gorbacsovi bukást követően Magyarország sorsa ügyintézésének, ez itt a kérdés, mert rajtuk kívül vannak még mások is errefelé. Ezért kérdezem őket, a jogászi allűrökkel felvértezett politikai gigolókat, a keresztényi erkölcsre folyton folyvást hivatkozókkal együtt ismét, hogy megtiltanák-e gyermekeiknek azt, hogy a szerintük „másság” fertőjében fürdőző lányba, fiúba beleszeressenek?

István óta a mai napig keverve vagyunk minden nációval! Nézzen mindenki magába! Jobboldali populisták, illiberális államot építők, kiknek írásomat elsősorban figyelmébe ajánlom, különösen. Van-e most olyan magyar család, akinek kötelékébe ne tartozna német, szlovák, lengyel, zsidó, cigány, vagy bármely más nemzetiséghez tartozó felmenő? Van olyan magyar család, ahol kis nyilas, pufajkás, szabadságharcos, munkásőr, bigott kommunista, vagy jobbikos nemzeti radikális, volt miépes, netán demokrata fórumos, esetleg szabaddemokrata, és liberális nem található?...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.