2017. május 8., hétfő

ORBÁN NEM ÚSZHATJA MEG

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: ATV
2017.05.08.


Pintér Sándornak kellene lépnie, de az orosz ügyek ismeretében különös jelentősége van annak, hogy Orbán Viktor eddig nem esett át a "C típusú" átvilágításon. Mindenképpen indokolt, hogy ez megtörténjen, ezt kezdeményezni kell - mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában Bárándy Gergely.

Azok, akik így visszaélnek a hivatásukkal, azoknak a lehető leghamarabb el kell tűnniük a hatalomból - fogalmazott az ATV Egyenes beszéd című műsorában Rónai Egonnak Bárándy Gergely.

A magyar demokrácia történetében eddig nem fordult elő, hogy valakit az alkotmányos joga gyakorlásában erőszakkal akadályozzanak meg. Olyan se volt, hogy az ilyen ügyet eltussolja az igazságszolgáltatás - állítja a politikus.

Emlékeztetett arra: megnézte a választási bizottság a videót, és megállapították, hogy senki nem akadályozta meg Nyakó Istvánt a joga gyakorlása közben. Az elejétől látszott, hogy el akarják tussolni az ügyet. Bárándy szerint először a nyomozó hatóság azt mondta, nem tudta megállapítani, hogy kik a kopaszok. Addigra a lapokban megjelentek a cikkek a nevekről. A szocialista képviselő kiemelte: biztos nem az eljáró főhadnagy állította le a nyomozást. Akik ezeket az ügyeket vizsgálják, rendőrök, azok nem ostobák. Nem kell ahhoz információ, elég a józan ész, hogy ezt az ügyet fentről, vagy a rendőrség, vagy az ügyészség vagy a politika állította le. A rendőrségnek nem volt érdeke beégni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.