2017. május 8., hétfő

ORBÁN SÚLYOS AMNÉZIÁBAN SZENVED

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: nocenz_Ura
2017.05.07.



...Ugyancsak ezen a plakáton Simicska Lajos is látható, neki Vona Gábor a bábfigurája, fideszes mantra szerint a csicskája. Orbán G. Viktor ezek szerint elfelejtette volna, hogy Simicska egészen a G napig, negyed századon át a Fidesz zavaros pénzügyeit intéző, a párt mögötti háttérhatalmat megtestesítő oligarcha volt? Kihullott volna az agyából, hogy a volt szobatárs gyarapította – persze a sajátja mellett – a párt s akkori legfőbb barátja, Orbán G. Viktor vagyonát? Vagy csak ezzel is hülyének néz mindenkit?

Nagygécen aztán Orbán G. Viktor megint megfeledkezett a történelmi tényekről, azt válaszolva Bözsi néninek, hogy Gyurcsány tényleg elvette a 13. havi nyugdíjat. Miközben valójában a Bajnai kormány vette el, kényszerből és elvileg ideiglenesen, a világgazdasági válság miatt. Ám a Centrális Erőtér hét éven át – miközben az ország állítólag kurva jól teljesít – elfelejtette visszaadni. Ja, az is a feledés homályába vész, hogy a 13. havi nyugdíjat eredetileg a szocik vezették be és a Fidesz akkor ezt felelőtlen, szociális demagógiának, az idős szavazók megvásárlásának minősítette. Később pedig Orbánék megígérték a 13. havi nyugdíj visszaadását, sőt a 14. havi osztogatását is, persze erre sem emlékszik már senki.

Orbán G. Viktor ezek szerint semmiképpen nem alkalmas az ország lakosságát kiszolgáló szolgák (latin eredetű szóval: a miniszterek) vezetésére. Vagy azért, mert súlyos beteg, vagy azért, mert totál hülyének nézi a népet, amelyet pedig szolgálnia kellene.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.