2017. május 17., szerda

ORBÁN SVÁJCI BANKSZÁMLÁJA

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Föld S. Péter
2017.05.17.


Orbán Viktor miniszterelnöknek Svájcban van bankszámlája és erre a bankszámlára több százmillió forintos utalások érkeztek. Erről a bankszámláról az oroszok is tudnak, és vélhetőleg ezzel zsarolják Orbánt, aki emiatt nem a magyar, hanem az orosz érdekeket szolgálja.

Mindezt Gyurcsány Ferenc mondta el, legutóbb a Hír TV-ében nyilatkozott erről, de már korábban is belengette, hogy a saját szemével látta ezeket a számlákat, és most azon dolgozik, hogy megszerezze azokat. Egy orosz akcentussal angolul beszélő ember akarja neki eladni ezeket a dokumentumokat, mondja Gyurcsány, aki még azt is hozzátette, hogy feltehetően a közeli jövőben meg is fogja azokat szerezni.

A mindkét oldali megmondó emberek most azt harsogják szerte az országban, hogy Gyurcsány egy böszme, és ha vannak bizonyítékai, már régen előállt volna velük. Hülyét csinál magából, mondják azok, akik azt szeretnék, ha Gyurcsány hülyét csinálna magából, lejáratja magát, jobban tenné, ha eltűnne.

Gyurcsány Ferenc nem lehet – és nem is – ennyire hülye.

Szerintem inkább az van, hogy ezúttal tényleg nem mond igazat, legalábbis akkor, amikor azt állítja, hogy még nincsenek nála a bizonyítékok.

Szerintem – és ezt az állításomat semmivel sem tudom bizonyítani, tehát csupán egy feltételezés, amit most leírok, de talán nem teljesen alaptalan – Gyurcsánynak már a kezében vannak a bizonyítékok, vagyis a bankszámlák hiteles (hitelesített) másolatai.

Gyurcsány most azt játssza Orbánnal amit Orbán és a Fidesz vele játszott 11 évvel ezelőtt. Miután 2006. május végén elmondta Őszödön a beszédét, amiről elhangzásakor csak nagyon kevesen tudtak, az ezt követő időszakban a közélet azzal volt tele, hogy Gyurcsány és kormánya hazudik. Azt persze nem értette senki, hogy miért annyira fontos ezt ezerszer elmondani – az ellenzék szokta hazugsággal vádolni a kormányt és a miniszterelnököt, nincs ebben semmi rendkívüli. De akkor ez ment egész nyáron, majd végig, szeptember első felében.

Szeptember 17-én aztán megtudtuk, hogy mire ment ki a játék.

Feltételezésem szerint Gyurcsány bizonyítani tudja, hogy Orbánnak Svájcban sok százmilliós bankszámlái vannak. És azt is tudja, hogy Orbán is tudja ezt, tudja, hogy Gyurcsány mindent tud róla, és retteg, hogy mikor fog robbanni a bomba...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.