2017. május 10., szerda

SOLTÉSZ MIKLÓS IGAZI KERESZTÉNY VALLÁSHÁBORÚT VEZET MAGYARORSZÁG ELLEN - AKÁR A KU-KLUX KLÁN ÉLÉRE IS VÁLASZTHATNÁK

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2017.05.09.


Anyák napja alkalmából nagyot buzizott a KDNP képviselője a Parlamentben és egyben ellentmondott Áder Jánosnak, aki pont ugyanaz nap hívta fel a figyelmet arra, hogy a politikusoknak semmi köze az emberek magánéletéhez.

Be kell valljuk, az Emmi egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára nem egy színes és szórakoztató egyéniség. (Nézze csak meg az RTL Híradó kis felvételén, ahogy motyog. Pontosan tudja, hogy éppen rossz fát tesz a tűzre a kis huncut.)

De nem is ezért tették erre a posztra, hanem, hogy visszahozza azokat a régi szép időket, amikor az emberek vezeklőövet hordtak a durva szövésű csuhájuk alatt és a nőket megégették boszorkányságért.

Az államtitkár úr biztosan hozza a fundamentalista, végletekig beszűkült, homofób keresztényt minden alkalommal.

Tevékenységével ugyan végletekig árt a magyar egyházak megítélésének, de azok szépen eltűrik, hiszen milliárdokat harcol ki nekik minden évben. És van az a pénz, amiért az ember haja korpásodik, a keresztény egyházi vezetők meg félrenéznek, amikor Soltész Miklós hülyeségeket beszél.

Mindenki ismeri azt a típust, aki fiatal korában az összes kollégiumi bulit tönkretette azzal, hogy könnyekkel küzdve kérte Szűz Máriát és Jézust, hogy a tévelygőket vezesse vissza a helyes útra, vagy égesse meg a Pokol kénköves mélyén. Ilyen Soltész Miklós.

Felnőve van, aki kigyógyul a tinédzserkori sikertelenségeiből, furcsaságaiból és viszonylag normális, hétköznapi életet tud élni. De van, aki elmerül ebben a dagonyában. Ezek az emberek azok, akik szigorúan maguk elé nézve, motyogva zavaros elméleteket adnak elő arról, hogy az általuk választott vallás miért a legjobb az összes többi közül és a többit miért fogja eltűntetni az istenük haragja a Föld színéről. Nem beszélve a bűnösökről: a melegektől a házasságtörőkig, az abortuszpártiaktól azokig, akik nem a Fidesz-KDNP-re szavaztak. Meg ott vannak a füvesek is, hiszen a marihuánát is az ördög találta fel.
Amikor felszállnak a villamosra, az ilyen embert messziről elkerülik az utastársak, sokan átszállnak egy másik kocsiba.

Soltész Miklóst csak azért nem kerülik el, mert kormányzati Skoda Superbbel jár. A hasonló arcokkal együtt pártot alapított és a párt támogatottsága ugyan mérhetetlen, de bejutott a Parlamentbe, kormányt alakított és amit a Nyugati téri aluljáróban kellene óbégatnia vallásos bimbamm-zenére, azt ő a Parlamentben adja elő, közpénzen. Egyébként nem is zavarna sok vizet, hisz ő az egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár, gondolnánk magunkban, de azért árt is, ahol tud:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.