2017. május 16., kedd

ÜZENET A VIKTORNAK

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2017.05.16.


Szóval eldöntötted. Megtaláltad a Tieidet. Keleten. Mivel Te nem mondhatod el, mire készülsz valójában, hát elmondom én. Csak azért, hogy tudd: átlátunk Rajtad. És az sem árt, ha tudod, hová vezet végül az a koncepció, amit ma győztes stratégiának gondolsz. Lássuk csak. Töknyilvánvaló, hogy kalapozni mentél Kínába. Ám önmagában ez nem indokolja, miért is kell bepálinkázott dajdajozással kinyalnod a kínai bank seggét. Egyrészt amíg EU-tagállam vagyunk, kapunk annyi pénzt, amiből fenn tudod tartani a politikai-gazdasági zsoldoshadseregedet. Ha mégis súlyos százmilliárdokra van szükséged, az annyit jelent: arra készülsz, hogy ki leszünk vágva Európából, és vége az ingyenpénznek.

De a Te új asztaltársaságodban nem épp lovagok ülnek. Ők mindennek megkérik az árát. Onnan ingyenpénzt nem kapsz. Mit is tudsz Nekik cserébe adni? Ez sem túl bonyolult: azt, amit Castro adott anno a Szovjetuniónak. A Te terveidben mi vagyunk Kuba. A diktátorokból alakult Keleti Blokk előretolt helyőrsége a Nyugati Blokkban. Feladatod nagyjából ennyi: titkosszolgálati, majd később katonai bázis, az új hidegháborúban. Miután kibactak minket az EU-ból, gyorsan követi majd ezt a NATO-ból való menesztésünk. És jöhetnek a testvéri szovjet, bocs orosz tankok. Most nem tudnak jönni, mert közben van Ukrajna, ott meg beakadt a Gazdád. De ha a Nyugat kivág minket, semmi akadálya, hogy a Kelet új Kubáját feltöltsék hadicuccokkal a Haverok.

Nem rossz biznisz. Mármint Számodra. Magad is tudsz annyit a történelemből, hogy a magyarokat tartósan diktatúrában tartani csak külső katonai erővel lehet. Azt is tudod, épp a tüntetésekből, a fiatalok megindulásából, hogy utolsó lehetőséged választást nyerni 2018-ban van. Te pedig csak addig tartasz választást, amíg azt megnyered. 2020. Ez a Te céldátumod. Pont abban az évben fog a mostani évi 2000 milliárdról negyedére, 500 milliárdra esni a hozzánk bejövő európai pénz. És utóbbi összeget képes leszel kipótolni orosz és kínai pénzekkel. A kérdés már csak annyi: képes vagy-e pont 2020-ra összeidőzíteni az összes történést. Nem vágnak-e ki korábban Nyugatról. Mertha igen, akkora lesz a pénzhiány hirtelen, amit Kína, meg a Ruszki sem tud összerakni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.