2017. május 29., hétfő

VÉGRE: NÉMETH SZILÁRD IS MEGÉRETT A BÖRTÖNRE

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.05.28.


Köszönettel tartozunk Orbán Viktornak, hogy megadta az engedélyt Németh Szilárd pénzzel való kitömésére, s ezzel gondoskodott arról, hogy ő se ússza meg börtönbüntetés nélkül. Ez nagyon jó hír, mert sokakakt bosszanthatott méltán, hogy a NER legundorítóbb figuráinak egyike, Németh Szilárd megúszhatja börtön nélkül.

Németh Szilárd eddig csak a buzogány szerepét játszotta, amellyel Orbán letaglózott minden értelmes beszédet, kérdést, ellenvéleményt, kisebbséget és ellenállást, aki a legostobább és legbutább, legsötétebb propagandával taposott le minden józan érvet. Ez a nagyon buta és sötét ember mindent megúszhatott volna, mert nem is tudja, miket beszél. A felelősség azé, aki egy ekkora sötét tulkot a nyilvánosság elé enged és politikai tényezőt csinál belőle.

Mindez kifejezi Orbán véleményét és megvetését is a népe felé, hogy egy ilyen őstulkot küld hozzájuk. De szerencsére Orbán Németh Szilárdot sem hagyja ki a korrupcióból, kifizeti a hű betonfejű hazudozót. Kétmilliárd forintot juttatnak a magánalapítványának, ami a konyhába van bejegyezve. Ezzel ez a pénz elveszíti közpénz jellegét. A pénzen állítólag egy csarnokot kell felépíteni, de erre sem közbeeszerzést nem kell kiírni, a pénzfelhasználást senki nem is ellenőrizheti. A birkózó szövetségnek is Németh Szilárd az elnöke, így minden poszton maga ellenőrzi saját magát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.