2017. május 20., szombat

VÉGTELEN KALANDOK EGYIPTOMBAN

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő/Gábor
2017.05.20.


Egyiptom sok magyar egyik kedvenc úticélja, ami nem csoda, hiszen varázslatos országról van szó. Más azonban egy-két hétre nyaralni menni, és megint más rendszeresen visszajárva közelről megismerni az ott élőket, a hagyományokat, ételeket, kultúrát. A rutinos blogolvasók talán már ennyiből is rájöttek, hogy ma folytatódnak Gábor kalandjai, aki Libanon, Jordánia, és Kazahsztán után most Egyiptomról mesél. A jó szórakozás és a sok érdekes kép ezúttal is garantált!

Afrika… Nagy biztonsággal ki merem jelenteni, hogy ez a szó az emberek döntő többségénél valamilyen érzést biztosan generál. Lesznek olyanok, akikben kellemes, pozitív érzéseket ébreszt és természetesen lesznek olyanok, akikben pont az ellenkezőjét.

Én ezt természetesnek gondolom, szerintem Afrika a végletek kontinense. Azt is gondolom, hogy alapvetően az embereknek nincsenek közömbös érzéseik az élet egyetlen területén sem.

Csak EQ és IQ kérdése, hogy az adott személy hogyan kommunikálja vagy befolyásolja gondolatait, de alapvetően az érzelmeket „nulla vagy 1” kategóriába sorolom - „bejön”, vagy „nem jön be”. Afrika is ilyen és nekem bejön.

Elsősorban azért jön be, mert szüleimmel három évig éltünk Addisz Abebában a 80-as évek elején és nagyon kellemes emlékeim vannak. Valószínűleg apukámtól vettem át a fotózás iránti érdeklődésemet, ő is sokat fényképezett, így előkerült pár kép abból az időszakból...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.