2017. június 7., szerda

1,68 MILLIÓ VALAMI

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2017.06.06.


Ez az 1,68 millió valami azon nemzeti konzultációs ívek száma, amelyet 8 millió kiküldött levelezőlapból a Miniszterelnöki Kabinetiroda valamilyen állapotban visszakapott. Jelentős, igazán biztató szám. Már csak 320 ezer darab hiányzott volna ahhoz, hogy elérje egy átlagos Kossuth téri Fidesz nagygyűlés résztvevőinek becsült létszámát. Ezt a pár százezret nagyvonalúan igazán hozzácsaphatták volna az aktív levelezőpartnerek listájához, hiszen úgysem számolt utána senki a végeredménynek.

Ettől eltekintve, „Minden idők legsikeresebb Nemzeti Konzultációján” vagyunk túl, amelynek eredményéből végre kiderült az, hogy „Magyarország erős és büszke európai ország”, szemben Saskatchewannal, amely erős és büszke kanadai tartomány.

A grandiózus szám százalékban kifejezve nem tűnik különösebben lelkesítőnek, mivel csupán 21 %-os részvételi arányról van szó. Ez azonban csupán nézőpont kérdése. 1,68 millió szavazattal Magyarországon már választást lehet nyerni, azután derűsen zsákmányolni.

A lényeg az erő és a büszkeség felmutatása, amelyről az örömapa, a Miniszterelnöki Kabinetiroda külön plakátokon értesítette a magyar lakosságot. Ezért a hasznos információért érdemes volt 6,32 millió embernek az égvilágon semmit sem csinálnia. A következő levelezgetés során néhány kecsegtető nyereményt érdemes lenne felajánlani a résztvevőknek. Ha a Reader's Digest könyvek esetében megéri az ilyesmi, valószínűleg a konzultációs kedvet is megnövelné egymillió forint, egy karibi körutazás, esetleg egy kiadós wellness hétvége Hajdúszoboszlón...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.