2017. június 11., vasárnap

A FIDESZ ALELNÖKE SZERINT IS NECCES VOLT A NEMZETI KONZULTÁCIÓ

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Hajnal Éva
2017.06.10.


...Ez az egész nemzeti konzultáció humbug nem más, mint egy hazug, megtévesztő, ellenőrizhetetlen átverés, mellesleg pedig baszott sokba kerül és felesleges is, pontosan úgy, mint maga a Fidesz. De maradjunk a forró csapáson, szóval itt van ez a mindenre kapható, istencsapása Gulyás Gergely, aki annyira belefeledkezve nyilatkozgatott, hogy a végén csak elszólta magát és kibújt a szög a zsákból, ami az öntökönszúrás minősített esete. Mi sem gondoltuk volna, hogy a Fidesz alelnöke nyíltan tolja a nyilvánosság, mi több a Fidesz szektás kemény mag arcába, hogy a kormány, különösképpen pedig a Fidesz a saját szavazóit, az igazi orbánista turbómagyarokat a nemzet barmainak tekinti. Majd Gulyás még azt is beismerte, hogy azok bizony szépen meg is lettek vezetve a fene nagy konzultálásban.

“A kormány szerint ez egy innovatív eszköz, amely alkalmas a polgárok bevonására, mások szerint irányítottak a kérdések, és a konzultáció rengeteg pénzbe kerül. Az utóbbi kritikák ön szerint mennyire jogosak?” – intézte a kérdést a Magyar Idők szerzője Gulyás Gergelyhez a legutóbbi nemzeti konzultáció kapcsán.

Mire a Fidesz alelnöke így válaszolt: “Attól függ, hogy ezek a felvetések mihez képest próbálják megfogalmazni a saját igazságukat. A legutóbbi nemzeti konzultáció minden korábbitól érdemben eltér, mert ennek a kitöltése és visszaküldése egyértelműen a kormány melletti kiállást jelentette.Tény, hogy normálisan gondolkodó emberek számára csak egyféleképpen megválaszolható kérdések vannak a kérdőíven, ezért ez amúgy sem egy reprezentatív közvélemény-kutatás, hanem a kormánypolitikával való véleményazonosság kifejezésének eszköze a migráció és a hatósági ármegállapítás kérdésében.

Hát barátom, azért jó, hogy ezt így elmondtad, féltem már, hogy válasz nélkül halok meg. Azért megjegyzem, hogy láttam, ahogy egy-két ismerősöm kitöltötte ezt az ívet, azt azért érdemes lett volna megnézned neked is, de lehet, hogy nem bírta volna a piciny lelked. Azt mondod “normálisan gondolkodó emberek”, de mégis áruld már el, hogy ez mit jelent? Azt akinek orvosi értelemben működik az agya, egy adott IQ szintet vagy szimplán csak a párt(olói)tagkönyv meglétét?

És aki faszt rajzolt a nemzeti konzultációs ívetekre? Azt hová soroljátok? Visszaküldte, tehát támogatja a kormányt? Valami bővebb magyarázatot tényleg adhatnál!...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.