2017. június 13., kedd

A MARKUKBA RÖHÖGNEK ÉS MÉG TÖBBET LOPNAK!

VÁSÁRHELYI MÁRIA BLOGJA
Szerző: Vásárhelyi Mária
2017.06.12.


Szóljon már valaki az Európai Bizottságnak, hogy valamit nagyon félreértenek, ha azt gondolják, hogy a kötelezettségszegési eljárás indítása bármitől visszatartja a kormányt és bármilyen érdemi hatása van a demokratikus jogállamiság, amúgy már egyáltalán nem létező pilléreinek megtartásában.

Nemhogy segítené mindezt, hanem kifejezetten ront a helyzeten!

Hiszen egyrészt, ha megállapítják a kötelezettségszegést, és jó vastag büntetést szabnak ki Magyarországra, azt csakis és kizárólag mi, magyar adófizető állampolgárok szívjuk meg. Mert azt a pénzt - a már egyébként is kivéreztetett - oktatástól, egészségügytől, szociális szférától vagy a kultúrától fogja az állam elvonni.

Attól, hogy az Unió óriási pénzbüntetéseket ró az országra a magyar kormány tagjai és vérszívó oligarcháik ugyanannyi pénzt fognak ellopni, eszükbe sem jut, hogy a büntetés hatására egy kicsit szerényebbek is lehetnének. Sőt! A markukba röhögnek és még többet lopnak!

Másrészt viszont újabb adut adnak a maffiaállam kezébe, amelynek segítségével bizonyítják, hogy lám-lám az EU elveszi a pénzeket csak azért, mert nem vagytok hajlandóak úgy táncolni, ahogy ők fütyülnek, és nem vagytok hajlandóak együtt élni a migráncsokkal, feláldozva asszonyaitokat, lányaitokat, a kultúrátokat, a szokásaitokat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.