2017. június 9., péntek

AHOL A JÓ ÉDESANYJUKAT IS TÚLÁRAZVA ADNÁK EL, HA LENNE, AKI MEGVEGYE ŐKET

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.06.08.


Nos, ha a Sukoró-ügy főszereplői bűnöztek, akkor börtönben a helyük. De azért kérdezem én, hogy hol vannak az elmúlt nyolc év utáni elmúlt nyolc év néven nevezhető bűnözőinek ítéletei?

Hogy a fenébe lehet az, hogy ebben a tetves Illiberáliában még mindig csak ott tartunk, hogy Rogán lehet annak nevezni, ami, de Polt elsikálóelvtársat ez még egyetlen egyszer sem izgatta fel annyira, hogy a munkáját végezze és vádat emeljen?

Hogy lehet, hogy Farkas Flórián még mindig szabadlábon kerüli a nyilvánosságot?

Hogy lehet, hogy ha 1,2 milliárd forintot és mintegy 250 hektár körüli területet érintő simliskedésért – közel 10 év és rengeteg mismásolás után börtön jár -, Farkas félanalfabéta köztörvényes Flórián 1,6 milliárdos sikkasztásáért bizalom és hátbaveregetés jár?

Mennyire kell aljadéknak lenni ahhoz, hogy a nemzeti vagyon ellopásával és hatalommal való visszaéléssel hergeljék az agyhalállal küzdő híveiket, miközben Matolcsy 260 milliárd forintot fosztott meg a közpénzjellegétől, miközben a négyosztályos disznószerelő nevén van a fél ország, miközben Rogán letelepedési kötvényenként árulja a hazát, miután a belvárosi közvagyont elkártyázta, miközben a vizes világbajnokság már a tízszeresére drágult az istenverte, feneketlen étvágyuk miatt?

Meddig lehet azzal butítani az embereket ekkora nagy büdös pofával, hogy amit Gyurcsány nem lopott el, az hazaárulás, amit a Fidesz maffia lop el az nemzeti érdek?

Meddig lehet azt hányni az emberek arcába, hogy ha tudomásuk van bűncselekmény elkövetéséről, tegyenek feljelentést? Hova és kinek, seggfejek? Polt Péternél, aki azért legfőbb ügyész, hogy Orbán élete végéig hatalomban maradjon és soha ne kelljen elszámolnia azzal, hogy mennyi közpénzt magánosított a nemzeti érdekre és a szuverenitásra hivatkozva?

Miért nem kell nekünk európai ügyészség, ha egyszer evidencia, hogy itt senki más nem lopott, csak Gyurcsány? Hát itt lenne a soha vissza nem térő alkalom, hogy bebizonyítsátok, Magyarországon tisztesség van és becsület, itt nincs az a vizsgálat, ami akár egyetlen büdös fillért ellopását bizonyíthatná.

Hülye vicc volt, ja. Majd jön a hányásszagú duma, hogy nehogy már a Soros által irányított európai ügyészség mondja meg nekünk, ki a korrupt. Tekintve, hogy Polt betonba van öntve, egy európai korrupció ellenes ügyészség csodákra lenne képes ahhoz képest, amit itt elsikáltak az elmúlt években. Nem véletlenül maradunk ki a nemzeti szuverenitásunkra hivatkozva. Kár, hogy a gyurcsányozó polgár még mindig nem érti, hogy a lopás, rablás, harácsolás szuverenitása ez. Amibe a nemzet döglik bele. Azokkal együtt, akik még mindig úgy hiszik, velük majd kegyes lesz a sors. Hát nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.