2017. június 10., szombat

AKI AZT HITTE, NYERHET 2018-BAN, NÉZZEN A PLAKÁTTÖRVÉNYRE

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.06.09.Ezek a plakátok nem tetszenek a Vezérnek. De semmi, ami a teljhatalmát veszélyezteti.

Természetesen ez csupán elvi feltételezés, hogy az ellenzékből bárki is elhitte volna azt, amit napról napra hazudik, miszerint a 2018-as vagy bármilyen Orbán által kiírt választást megnyerhet az ellenzék, és ő hajlandó azt tudomásul venni. Ezt senki nem hiszi, leginkább Botka és az MSZP nem, itt minden a pénzről és a kollaborációról szól.

De ha lenne néhány értelmiségi politikus, akinek még illúziói lennének, az tekintsen az épp szavazás előtt álló “plakáttörvényre”, amely megtiltaná, hogy kampányidőszakon kívül bárki politikai plakátot helyezzen el Magyarországon. Ez olyan abszurd, amilyenhez hasonlók csak Észak-Koreában vannak. Nem beszélve arról, hogy közpénzen megállás nélkül ömlik a Fidesz propagandája egész évben. Itt csak az ellenzéki tartalmú plakátok betiltásáról van szó.

Nem tetszik Orbánnak a lopásaikról szóló plakátkampány, ezért az egész törvénytervezet eredetileg arra irányult, hogy megakadályozza a Jobbik hirdetéseit Simicska felületein. De régi jó szokásukhoz híven, amelyben még a most mártír szerepbe került Simicska is élen járt, ráküldték az adóhivatalt a plakátkmpányt bonyolító cégekre.

Akasztják a hóhért, amikor Simicska és orbán még együtt voltak “gecik”, pontosan ezt a módszert alkalmazták a politikai ellenfelek mellett azokkal szemben is, akik útjukban álltak a tarhálási terveiknek. A helyzet azonban a személyektől függetlenül arról szól, hogy Orbán minden eszközt megragad, hogy megakadályozza a szabad és egyenlő választásokat. Nem ad semmi esélyt arra, hogy ő demokratikusan leváltható legyen...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése