2017. június 30., péntek

AKINEK ESZE VAN AZ LÁTJA A KORMÁNY HÜLYESÉGEIT, AKI NEM LÁTJA, AZ HÜLYÉBB, MINT MAGA A KORMÁNY

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.06.30.


Napi óbégatás: támadják a Fideszt, bántják a kormányt, mindmeghalunk. Most éppen – természetesen Soros György és Brüsszel ármányos migránsbetelepítős és kormánybuktatós törekvéseivel. Az ellenzéki média (ne is mondjam, hogy szintén a Simicska-Soros-Brüsszel szolgálatában álló hazaáruló-brigádokról beszélünk) rontott rá a nemzetre, amely nemzet azonos a kormánnyal, amely kormány a Fideszből áll és amely Fidesz Orbán Viktorból tevődik össze. Konkrétan.

Történt pedig, hogy a maffia nem csak az apróért hajol le – világ életükben pitiáner gecik voltak egyenként és csoportosan is -, hanem azt a nemes hagyományt is folytatja, ami nagyjából egy szarul összerakott, de az agyhalál különféle stádiumaiban leledző híveiket jóllakató propagandából áll. A lényege: mindenki hülye, mindenki hazudik, mindenki lop és mindenki hazaáruló. Mármint aki nem fideszes. Így és ennyi. Számok, tények, adatok nincsenek, nem is kellenek, csak túlterhelnék az egy darab, az erőlködéstől vért izzadó agysejtet.

A legújabb támadás: a Fidesz jóval olcsóbban kapott plakáthelyeket Simicskától, mint a Jobbik. Most ezen őrjöng mindenki a kormánypárttól G. Fodor brigádján keresztül a Magyar Időkig. Őrjöngés és óbégatás közben cáfolat egyetlen esetben sem hangzik el, hanem a szokott vízfejű hülyegyerek stílusban: nemisigaz, a te apád meg részeges, neked büdös a lábad és már a nagyapád is csámpás volt. Nagyjából ezen a szárnyaló színvonalon kommunikálnak. Pedig a tények beszédesebbek.

Tény: a Fidesz benyújtotta a plakáttörvényt, ami kétharmados többséget igényelt volna. Miután nincs már meg a kormánypárt kétharmados fölénye, kellett volna néhány ellenzéki szavazat, de azt nem kapták meg. Tehát a szavazáson megbukott a törvényjavaslat. Erre – szembemenve a maguk barkácsolta alaptörvénnyel – egyszerűen belerakták egy egyszerű többséget igénylő javaslatba és megszavazták.

A propaganda szerint a törvény arról szólna, hogy kampányidőszakon kívül ne lehessen politikai reklámokat kiplakátolni. Erre a Fidesz éppen a napokban szórta teli az országot óriásplakátokkal. Az aktuális hazugság szerint ők nem politikai propagandahadjáratot folytatnak, hanem tájékoztatják a lakosságot.

Szerintem meg becsapják, de ezt csinálják hetedik éve, nem újdonság. Tehát a törvény lényegében csak arról szólt, hogy az ellenzéki pártok még kevesebb emberhez tudjanak szólni – mert az ő plakátjaikat nyilván politikai tartalmúnak fogja minősíteni a Fidesz seggéből kilógó aktuális hatóság -, a kormánypárt viszont annyit hazudhat és verdesheti a saját vállát óriásplakátokon, amennyit csak akarja, mert az meg tájékoztatásnak minősül. A legszebb ebben, hogy mindezt a mi pénzünkből teszik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.