2017. június 21., szerda

AMIKOR MÁR AZT HITTÜK, SEMMIN NEM LEPŐDÜNK MEG, MEGSZÓLALT ORBÁN SAJTÓSA

CIVILHETES BLOG
Szerző: civilhetes.net
2017.06.21.


Átlagos hetet zártunk az ámokfutóverseny színhelyéül szolgáló kicsiny országban, mégis alig kezdődött el az új hét, érzésünk szerint máris megvan az eheti teljes dózis, már ami a bosszúságra okot adó történéseket illeti. 

A tuti befutó ezúttal is a Fidesz istállója. Azonban az örökös favorit Orbán helyett ezúttal Havasi Bertalan táltosodott meg.

A Magyar Távirati Iroda pedig tett róla, hogy a bődületes baromságok kimondása terén (is) középszerű Havasi nagy dobása nem maradjon közönség nélkül.

Orbán Viktor a Fidesz-frakcióvezető utasításának megfelelően jár el.

A móka kedvéért induljunk ki abból, hogy Havasi értette is amit kimondott, és igaznak is bizonyul. Ez esetben, ha a Fidesz frakcióvezetőjének utasítására jár el Orbán, akkor annak személyének ismeretében aligha csodálkozhatunk, hogy így leszerepelünk a világ előtt.

Nem is lehet másképpen, hiszen a frakcióvezető az a Kósa Lajos, akinek komoly gondjai vannak úgy a logikával, mint a történelemmel, vagy az egyes nevezetes események résztvevőivel.

Ne hagyjuk magunkat elveszni ebben a részletben, nézzük a közlemény további részét:

Orbán Viktor a Fidesz-frakció tagjaként a frakcióvezető utasításának megfelelően fog eljárni – válaszolta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke kedden az MTI megkeresésére annak kapcsán, hogy sajtóhírek szerint a brüsszeli EU-csúcs pénteki munkaülése, illetve a plakáttörvényről szóló budapesti parlamenti szavazás időben egybeesik majd.”

Lassan nyolc év történései ismeretének birtokában az állítást nehezen tudjuk elképzelni, mert – bár Orbánról sok mindent el tudunk képzelni – aligha valószínű, hogy olyan frakcióvezetőre hallgatna, akinek képességei kimerülnek kioktató pózban, melyet félműveltsége sem tud kompenzálni. Ugyanakkor e két tulajdonsága igazolja a gyanút, hogy nem véletlenül tette meg hivatalába Orbán...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.