2017. június 11., vasárnap

ANDORRÁT SOROS PÉNZELTE

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.06.10.


A magyar titkosszolgálat kiderítette, hogy mi áll az andorrai vereség hátterében. Azonnal gyanús volt, hogyan lenne képes a világranglista 186. helyén álló csapat legyőzni a nemzeti tizenegyet. A mérkőzés túlmutatott önmaga jelentőségén, a háttérhatalom célja a magyar nép és a magyar demokrácia lejáratása volt, hogy a hanyatló Nyugat fölényét bizonyítsák a NER fölött.

A TEK már vizsgálja, hogyan lehetséges, hogy erre nem készült fel sem az MLSZ, sem a magyar politikai vezetés, de még Rogán Antal sem jelent meg a FIFA székházában, hogy személyesen felügyelje az eseményeket, és szükség esetén – de legkésőbb a második félidő előtt a szünetben – közbeavatkozzon és megóvja a mérkőzést, de legalábbis a fejeléstől eltiltassa Andorra játékosait.

Matolcsy György ellenségérzékelő készüléke kimutatta az amerikai beavatkozást, méghozzá Soros György környezetéből, amit úgy erősített meg a hírszerzés, hogy személyesen Soros György állt az andorrai provokáció mögött. Az összehangolt támadásba bekapcsolták az EU egyes vezetőit, akiket korábban lemondásra szólított fel az Európát védő magyar kormány, s az andorrai hálózatba bevontak embercsempészeket és civil Soros-ügynököket is.

Soros György azzal kezdte, hogy egy hatalmas támogatást, még a vörösiszap-áldozatoknak nyújtott segélyénél is nagyobb összeget ajánlott fel Andorrának. Mesés összeget ajánlott fel a gólt szerző andorrai játékosoknak, és háromszoros díjat annak, ha valaki gólt fejel. Ennek döntő szerepe volt a későbbi fejleményekben. Soros az andorrai labdarúgó szövetséget az Open Society hálózatába is bevonta, és civil ügynökszervezetet csinált belőle.

A mérkőzésre Soros ügynökei készítették fel a játékosokat: emberi jogi tanfolyammal és a menekültügyi konvenció betanulásával tették áthatolhatatlanná a védelmet, a nemek, fajok, és vallások megkülönböztetésének tilalmával fejlesztették a középpályások gyorsaságát, és a környezetvédelemmel, kisebbségvédelemmel javították a csatársor teljesítményét. A CEU liberális tananyagát kellett tanulmányoznia az andorrai szövetségi kapitánynak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.