2017. június 14., szerda

AZ ÖKÖLBE SZORULT AGYÚ, MEGVEZETETT HÍVŐ AKKOR IS A KORMÁNYPROPAGANDÁT BÜFÖGI VISSZA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: H. A.
2017.06.14.


...És ebben a legszomorúbb az, hogy az orosz propagandával elhülyített, fogyatkozó, de annál fanatikusabb tábor ebből az egészből Sorost, a kerítést és a bevándorlókat fogja fel, miközben ezzel a Putyin nyomdokaiba lépő törvénnyel becsületes embereket aláz meg a felkent hatalom. Tudom, hogy a becsület és a tisztesség fogalmak nagyjából semmit nem mondanak, mióta a tenyérbemászó hazugságok és a mindent átszövő korrupció kormánya hatalomra került, de akkor is ez itt a lényeg.

Ezzel a faék egyszerűségét megszégyenítő primitív mantrával zabáltatja a Fidesz ezt az országot, amióta Orbán önjelölt küldetéstudattal a magyar politika porondján megvetette a lábát: amit Orbán és a Fidesz akar, azt akarják a magyarok. Leginkább mindig azok akarják ezt a legjobban és minden ellentmondást nem tűrően, akiknek halvány fogalmuk nincs arról, amivel kapcsolatban aktuálisan az öklüket rázzák.

Ezt csinálják büntetlenül és röhögve azóta, amióta az állítólagos rendszerváltás megélhetési politikust csinált Orbán Viktorból. Éket vernek nagyon magyar és kevésbé, vagy semennyire nem magyar, a társadalom különböző csoportjai közé, a saját, magyarként elismert híveikre hivatkozva rugdossák a nem (elég) magyarok különféle csoportjait. Rendre, szépen sorban, mikor melyik a kifizetődő a hatalomban maradás szempontjából.

Tolják a ’30-as éveket idéző büdöslábú közleményeiket és fanatizálják a természeténél fogva eleve fanatikus szektájukat. Közhely, vagy sem, a Fidesz soha nem volt egy koherens érték- és elvrendszer mentén szerveződő párt, hanem egy sötét vallás, amelynek a legnagyobb bűne, hogy a moralitást teljesen kiirtotta az agyakból, a lelkekből. A moralitás legyilkolása pedig oda vezetett (mert mindig oda vezet), hogy az egyszerűagyú kisember legsötétebb indulatai kiszabadultak a palackból, nincsen egyetlen olyan mindenki számára alapvetésnek számító erkölcsi zsinórmérték, hallgatólagos konszenzus, ami gátat szabhatna az eszelős, irracionális gyűlölködésnek.

Ezért és így jutottunk ma el oda, hogy hitükből és önmagukból kifordult magyar emberek (ők az 1,6 millió 99%-a, vagyis a többség) a Stockholm-szindróma előrehaladott állapotában teljes magabiztossággal azokat a civileket köpködik, akiknek a finanszírozása és tevékenysége hosszú évekre visszavezethetően nyilvános, átlátható, tiszta és becsületes. Pontosan lehet tudni, hogy mit mire költöttek, és azt milyen forrásból kapták.

Ezek a civilek azok, akik támogatják mindazokat, akikről a kormány lemondott, akik fellépnek azért, hogy a kormány lehetőleg ne lopjon el mindent, amire ráveti a szemét, csak a háromnegyedét, akik jogi segítséget nyújtanak nehéz helyzetben lévő embereknek, csoportoknak, akik védik azokat az egyre vérszegényebb jogokat, amelyek a hatalom lánctalpaival szemben még minden polgárt megilletnek. És az ökölbe szorult agyú, megvezetett hívő mégis a kormánypropagandát büfögi vissza, és azokat védi a civilekkel szemben, akik őt kirabolják, kihasználják, hülyének nézik és a butaságára építenek maguknak zsíros egzisztenciát. Azokat védi, akik a saját keserves adóforintjaiból finanszírozzák az álciviljeiket.

Nos, ez az a morális pöcegödör, amiben az elmúlt évtizedekben még soha nem fetrengett ez az ország. Külön tragédia, hogy ez ugyanaz az ország, amely elküldte a vérbe Gyurcsányt azoknak a dolgoknak a töredékéért, amelyeket a Fidesz maffiaszervezete immár naponta elkövet. Ezen látszik igazából, hogy mennyire mélyen vagyunk.

Nem először és vélhetően nem is utoljára halljuk – kimondva és/vagy kimondatlanul -, hogy hat millió ember itt nem magyar, itt csak a viszkető tenyerű 1,6 millió számít magyarnak, akik eltűrik, hogy a 6 milliós nem magyar kisebbség is itt élhessen. Pedig ezt a törvényt is, akárcsak az összes többit, nem a magyarok vagy a nem magyarok szavazták meg, hanem a Fidesz. Törvényt hoztak arra, amit törvény nélkül is evidenciaként puffogtatnak. Soros-szervezetek, Soros-ügynökök, Soros-hálózat. Nem azért kell feltüntetni, hogy külföldről támogatott szervezet, hogy megbélyegezzük őket, á, dehogy. Hát hiszen mindenféle törvény nélkül megbélyegezték őket, nem? Akkor már miért nem hoznak törvényt arra, hogy civil szervezetek csak azok, amelyeket az állam elismer, az állam hoz létre és az állam finanszíroz közpénzből? Az sem lenne kevésbé szánalmas, mint ez a szarban dagonyázó, végtelenül gyáva, szemforgató tempó.

Igen, ez a Fidesz. A segghülye rosszindulat, a szégyentelen, gátlástalan hazudozás. A háborús pszichózisban gyökerező elmebaj. Árkok, megosztottság, nyomorúság mindenhol, ahol végigmennek. Ahol tényként kezelik, hogy 1,6 millió + a maffia = többség. És azért van háború, mert Soros. Sötétség, reménytelen, áthatolhatatlan, a rohadás bűzét hordozó sötétség.

Utóirat: Szellemileg alultáplált polgártárs! Ha Soros György valóban félkézzel bedöntötte az angol fontot és valóban egyszemélyben térdre kényszerítette Angliát, szerinted mennyi időbe telne neki eltaposni Magyarországot? Ennyire hülye még te sem lehetsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.