2017. június 2., péntek

AZ OROSZ MAFFIA VEZETHETTE MEG GYURCSÁNYT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.06.01. 


Gyurcsány Ferenc elismerte az ATV-nek adott interjújában, hogy nem kizárt az, hogy Orbán állítólagos svájci számlás ügyében megvezették. Ez nem jelenti azt, hogy Orbánnak ne lenne titkos svájci bankszámlája, de ha nem svájci, akkor offshore cégekben a világ más helyein tartott milliárdjai. Valahova kell tenni a strómannoktól levett pénzt.

Az Amerikai Népszava az elkövetés módszeréből már több alkalommal azonosította, hogy a Gyurcsány Ferencnek adott állítólagos banki papírok az orosz maffiától származhatnak. Nem sokan tudják, de az alvilágban bejáratott módszerek vannak, nagyon szegényes a fantázija egy-egy bűnszervezetnek. Az elkövetés módjából egy tapasztalt zsaru kapásból megmondja az elkövető alvilági hovatartozását.

Bűnügyi ügyekben jártas tényfeltáró újságírók tudják, hogy még az orosz maffia középszintű vezetőihez is csak úgy van bejárás, ha az illető akarja, s ő határozza meg a helyet, időpontot és körülményeket. Ha újabb találkozásra is szükség van, akkor a kapcsolatfelvétel közvetítő útján történik, és csak ők jelentkezhetnek, amikor akarnak, és megadják előtte a helyet és az időpontot, ahova menni kell. Őket nem lehet hívni.

Ez tipikusan az orosz maffia módszere. Komoly informátort, aki nem az alvilághoz tartozik, el lehet érni. Nem alvilági informátor nem kér pénzt. Aki pénzt kér egy dokumentumért, az az alvilághoz tartozik, és ebben az esetben enyhén szólva kétséges a papírok valódisága. Az alvilág nem árul valódi és hiteles papírokat. Ha ilyenekhez jutnának, azt elveszik tőlük azok, akik a civil polgári világban élnek, csak vannak ilyen kapcsolataik.

Az alvilágban mindig keringenek papírok, legendák, politikai kapcsolatokkal való kísérletezés, dicsekvés, de ezeknek a fele sem igaz. Gyurcsány Ferenc orosz titkosszolgálatokat is említ, teljes joggal, mert az orosz maffia vezetői volt KGB-s tisztek, akik igen szoros kapcsolatban állnak Putyin oligarcha-államával és szorosan összefonódnak az orosz titkosszolgálatokkal. A konkrét ügyben azonban inkább bűnözői maffia forrásra lehet gyanakodni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.