2017. június 14., szerda

BÉLYEG A HOMLOKON

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.06.13.


A frakció megkapta a parancsot, nyomott egy nagyot és világra jött a kisded, a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvény.
Nagy a zaj, a civilek és az ellenzéki pártok is méltatlankodnak, az érintetteknek pedig ezentúl minden kiadványukon szerepeltetniük kell, hogy ők külföldről támogatott szervezetek, melynek hatása hozzávetőleg "A dohányzás káros az egészségre!" felirattal lesz egyenlő.
Mari néni, aki még a töpörtyűs pogácsa receptjét is szótagolva olvassa nemigen fog ezen megbotránkozni, aki meg érzékeny az ilyesmire, az két opció között választhat és választhatott eddig is: vagy azt hiszi, hogy ha valaki a szegénység ellen külföldi pénzből harcol, az emberbarát cselekedetet hajt végre, vagy azt hiszi, hogy aki külföldről támogat egy szervezetet, az a romlást és rothadást hozza az országra.
Lássuk be, aki anno a Fideszt és Orbán Viktort támogatta, az minimálisan is hibázott.
De meglehet, hogy a tuggyukmilyen karvalytőke spekuláns képviselőjeként csak a nemzetközi tuggyukkit támogatta abban, hogy a folyamat végén elihassa a magyar elől édes hazánk édesvizét, mely nagy szerencsénkre azért a magyar fejekben is komoly mennyiségben lelhető fel.
Így aztán igazuk van a törvény megalkotóinak, Soros is jót akart, mikor a pártállam ellenzékét, a romlatlan fiatalokat, a Momen... - ja, nem, a Fideszt támogatta, osz mi lett belőle!
De minden bűn magában hordozza büntetését, most a hála időszaka jött el, láthatólag...

Szavam nem lenne a törvény ellen, ha minden szervezetnek fel kellene tüntetnie kiadványain támogatása forrásait.
Például a CÖF köteles lenne feltüntetni a molinóin, hogy minket a kormány tart el, vagy minden lengyelre a határon rástempliznék a határvadászok, hogy minket Orbán Viktor importál, de te fizeted az árunkat.
Semjén is ráírhatná minden töltényre, mellyel a libákat irtja, hogy a töltényt a katolikus klérus támogtásából vette, mely aztán külföldi hatalom ügynöke a javából, még szerencse, hogy fogynak, mint Juliska a piperintől, így már csak pár évtized, és a hülye pártokon túl idióta szektákkal is együtt lehet majd élnünk - már utódainkban, gondolom...
De a legszebb az lenne, ha mindenki köteles lenne feltüntetni vagyona eredetét, például: "Ezt a negyvenhárom szállodát a magyar adófizetőktől lopott pénzből vásároltam!"
Jelzem, ezt sem lesz egyszerű visszaszerezni, mert porlasztják a lóvét, nem csak szállodát lopnak, de a lopott pénzt kicsit megmosdatják, majd építenek rajta autómosót, miegyebet, a Nagy Elszámoltatásnál az ilyesmi könnyen elkerüli az aktuális igazlátók figyelmét.
Én persze a hatóság élére Császy Zsoltot állítanám, ő ért is hozzá, meg valószínűleg eléggé motivált is lenne...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.