2017. június 20., kedd

BOTKA AZ ASZTALRA CSAPOTT - KIRÚGTA MOLNÁRT ÉS BAJÁT A KAMPÁNYSTÁBBÓL

NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: nepszava.hu
2017.06.20.


...Botka nem válogatta be Molnár Zsoltot és Baja Ferencet

A portál úgy értesült, hogy Botka László úgy döntött, mégsem lesz a kampánycsapatban Molnár Zsolt, aki a 2014-es választási kampányban volt az MSZP kampányfőnöke, és Baja Ferenc sem, aki Horn Gyula minisztere is volt. Nincs szó hivatalos lecserélésről, mert hivatalosan nincs is kampányigazgatóság, Tóbiás József, a kampányfőnök tehát nem formálisan nevezte ki őket. Az ovb arról is döntött, hogy Botka és a párt kommunikációját teljesen átveszi a kommunikációs igazgató, vagyis Kerényi tudta nélkül egyetlen testület, politikus nem adhat ki állásfoglalást, közleményt.

Botka emellett teljes pénzügyi kontrollt kért. Ez azt jelenti, hogy minden szocialista testület, a frakció, sőt az alapítvány szerződéseiről is tudni akar, és az utalások is csak az engedélyével történhetnek - írja az Index.

Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke a sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy az országos választási bizottság ülésén döntöttek a kommunikációs iroda felállításáról, amelyet Kerényi György kommunikációs igazgató vezet. Ő dönt az MSZP központi szerveinek kommunikációjáról - ismertette. Nyakó István elmondta, felállították a párt országos kampányigazgatóságát, amelynek tagja Botka László mellett Molnár Gyula pártelnök, Tóbiás József kampányfőnök, Kerényi György kommunikációs igazgató és Ruff Bálint, a miniszterelnök-jelölt politikai főtanácsadója. Molnár Zsoltot és Baja Ferencet Nyakó sem említette a kampánystáb tagjai között...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.