2017. június 29., csütörtök

CIGÁNYOZÓ FAJ- ÉS VÉRMAGYAROKNAK, VALAMINT KILÚGOZOTT AGYÚ ORBÁN-FANATIKUSOKNAK JAVASLOM AZ ÖNREFLEXIÓT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.06.28.


Úgy értettem, Varga Misi közepes képességű könyvelő és nemzetgazdaságilag fontos miniszter, aki leveszi a terheket Orbán Viktor gyönge vállairól, hogy kedvére migránsozhasson-sorosozhasson, múlt héten még arról beszélt az országnak házában: minden frankó farkasflórián-ügyileg.

Miután az Orbán – minden gazemberségen túl is – bizalmi emberéhez köthető Országos Roma Önkormányzat Híd a munka világába című népnemzeti átverésének keretében eltűnt 1,6 milliárd forint, és bilincsek kattogása helyett a kormány a mindenki pénzéből tavaly karácsonyi ajándékként átvállalt ebből a combos tartozásból 1,3 milliárdot, még mindig maradt mintegy 300 millió visszafizetendő tartozás. Amelyre havi 7 millió forintos törlesztővel részletfizetési megállapodást kötöttek. Erre mondta Misi kolléga – egy képviselői kérdésre válaszolva, itt olvastam -, hogy az ORÖ eddig határidőre és rendszeresen fizette a részleteket, és a futamidő végén, 2017 decemberében kell a hiányzó összeget egy összegben visszafizetniük.

Ehhez képest mai hír, hogy közel egymilliárd forintos adóssága miatt azonnali csődöt jelent az Országos Roma Önkormányzat (via RomNet). A portál úgy tudja, egy független könyvvizsgáló cég 2011-ig visszamenőleg átfogó pénzügyi ellenőrzést végzett a roma szervezetnél, és a 2016-os évre vonatkozóan olyan mértékű szabálytalanságokat és adósságokat tárt fel, amelyek miatt az ORÖ működésképtelenné vált. Vagyis Vargamisit is átverte Soros, vagy mi.

Mint tudjuk, a romaügyi biztos elvtárs, nagypályás gengszter előrelátásból azóta már új országos roma szervezetet (Roma Integrációért Országos Szövetség) is alapított, amelyet a Lungo Drom székhelyére jegyeztetett be. Arról már nem is beszélve, hogy kongresszusi felhatalmazás nélkül, titokban írta alá a Lungo Drom nevében a választási szövetséget a Fidesszel.

Zömítsünk, szintetizáljunk, emberek: Farkas Flórián&Co. elsikkasztott 1,6 milliárd forintot. Büntetésből a kormány hozzájuk baszott 1,3 milliárdot a megkérdezésünk nélkül, és most tartanak közel 1 milliárdos felhalmozott mínusznál úgy, hogy a 300 milliót sem sikerült kicsengetni (decemberig van még idő, nemdebár?) A sajtó és a nyilvánosság elől menekülő mocskos tolvaj meg már összetrombitált egy másik igen nagy valószínűséggel pénzmosó szervezetet, mert az egyik kezd elsüllyedni a rengeteg disznóság súlya alatt és őkelmének egyáltalán nem áll jól a szénája...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.