2017. június 13., kedd

CSAK EZ AZ ÁTKOZOTT SZIVÁRVÁNYOS GOMB NE VOLNA, MERT MIND HALOMRA DÖGLÜNK

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A.
2017.06.13.


Van ez a Magyar Idők nevű, lopott pénzből működő szennyorgánum, a kormánypropaganda zászlóshajója. Nem én mondtam, hanem a Fővárosi Törvényszék döntött ebben a kérdésben, midőn a lap az igazságszolgáltás útján kívánta helyreállítani megsértett becsületét és elégtételt szerezni jó hírneve megsértéséért. A Magyar Idők kontra Szigetvári Viktor per elsőfokú ítélete szerint jogszerűen fogalmazható meg az a politikai vélemény, hogy a médiának nevezett izé lopott pénzből működik.

Ez a csodálatos, objektív, korrekt tájékoztatást nyújtó, minden fillért megérő orgánum, ahol Bayer-Gajdics-Lovas & Co. naponta szabadjára engedheti legsötétebb indulatait és összeesküvés-elméleteit, tegnap például a Facebook új szivárványos hangulatjelével kapcsolatban verdeste magát a földhöz (ez itt az indokolatlan reklám helye), amellyel a közösségi oldal a Pride-ot, a szerelmet és a sokféleséget ünnepli. Kénytelen vagyok idetenni, mert az agyhalálnak egy olyan szintje ez, ahonnan biztosan nincs visszatérés:

"Legyünk résen, mert a cél nem lehet más, mint a családi, nemzeti és vallási értékek megkérdőjelezése, lebontása majd a teljes megsemmisítése".

Azért ez szép, nem? Mennyire lehet büszke, erős ország az, ahol egy szerencsétlen hangulatjel lerombolhatja és a földbe döngölheti egy magát nemzetnek képzelő nép családi-vallási értékeit? Mennyi kisebbrendűségi érzés, mennyi kisebbségi komplexus szorult ezekbe a fizetett, konzervatív és büszkén heteroszexuális fegyverhordozókba, hogy ilyen szánalmas módon becsülik alá saját magukat? Egy szivárványos hangulatjel megjelenése a Facebookon, egy gomb megnyomása romba dönti az egész dohos világukat, ahol belterjes módon, összeszorított fogakkal és agyakkal tesznek hitet naponta amellett, hogy a homoszexuálisok romlott, liberális véglények, akiknek létezése fenyegetést jelent rájuk nézve? Ezek szerint tényleg megérett itt minden a pusztulásra.

Hosszú és kitartó szellemi kútmérgezés után itt tartunk ma, pontosabban itt tartanak ma a nemzeti-keresztényi-polgári kormány láncos kutyái, akik folyamatosan találnak valamit, amin jól megsértődhetnek, amin napokig rettegetnek és nemzethalált vizionálhatnak. Ők azok, akik egyébként attól például nem féltik a nemzetet, azon nem akadnak ki, azon nincsenek felháborodva, hogy évente kisvárosnyi ember hal meg gyógyítható betegségekben azért, mert a kormánynak kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy szavazatokban ki nem fejezhető módon tegyenek azért, hogy a magyar egészségügy ne halottakat, hanem gyógyult embereket bocsásson ki.

Legyünk résen, éberség, elvtársak – írja az erkölcsi elmezavar minden bugyrát megjárt szerző. Fordítsuk le: félő, hogy egy szivárványos hangulatjeltől, annak látványától, illetve egy gombnyomástól automatikusan meleggé válik az ember, és megsemmisül a keresztény értékrendszerünk nekünk, akik – mivel semmi másra nem lehetünk büszkék – hát ezzel verdessük a mellünket. Hogy a család, hogy a vallás, hogy a nemzet.

Hát milyen lábakon áll az az istenverte értékrendszer, amit egy színes ikon veszélybe sodorhat? Mennyire kell elborultnak lennie emberek ezreinek, akik ezen képesek felháborodni? Ennyire?...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.