2017. június 13., kedd

EZ AZ EMBER TÉNYLEG TELJESEN MEGBOLONDULT?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.06.12.


...Ez a minősíthetetlen nemzetrontó ma megint beszabadult a parlamentbe és a rögeszméivel, a hangokkal, a démonaival hadakozott. Az akció fedőneve: a nemzeti konzultáció kiértékelése. Nem hírérték, de változatlanul elképesztő: az 1,6 millió visszaküldött kérdőív azt mutatja a személyiségzavar szerint, hogy teljes egyetértés van a nemzet és a kormány között. Mindenben is, de főleg abban, hogy Sorosbrüsszelmigránsokterroristák.

Márpedig állítom, hogy ilyen nincs. Ilyen mély immoralitásban és közönyben fetrengő kormány által fojtogatott, hasonló jellemzőkkel leírható ország nincs. Ahol embereket nem hoz lázba, hogy hozzájuk hasonló társaik halomra döglenek (megfagynak a lakásaikban, belrúgják őket az árokba, a saját mocskukban fetrengve haldokolnak) a magyar kormány által kivéreztetett ellátórendszerek pöcegödrében, de Sorossal, a migránsokkal, az istenverte Brüsszellel a falon túl lehet hergelni őket.

Ahol európai uniós tagország polgáraiként természetesnek veszik, hogy a pénzükből 4,2 milliárdot költsenek egy virtuális ellenség megállítására, ahol természetesnek veszik, hogy az állam keveset, ők meg kurva sokat költsenek az egészségükre, és benyelik, hogy az ember nagyságát az adja, hogy ökölbe szorult aggyal sorosozik és fröcsögve gyűlöl mindenkit. Egy ilyen országban a notórius hazudozó, akinek lételeme és kormányzásának alapvetése a félretájékoztatás és csúsztatás, mondhatja, hogy 1,6 millió a többség, hogy 1,6 millió a nemzet, mert szemek sem rebbennek. Nincs senki, aki azt mondaná, hogy és mi van a többivel, a további hat millióval? Ők nem a nemzet? Az ő kisebbségi véleményük nem számít? Nem baj, hogy telibefosták a konzultációt? Nem baj, hogy halálosan belefáradtak ebbe az ocsmány hadviselésbe?

Mit lehet remélni egy olyan országban, ahol az egészségügyi kiadások részesedése a kormányzati kiadásokból az egyik legalacsonyabb az EU-n belül (2014-ben az uniós átlag 13,9%, Magyarország 10,4%), de ahol milliárdok folynak el a korrupt miniszterelnök családjához és sleppjéhez, ahol stadionok épülnek 200-300 milliárdokból, ahol naponta százmilliókkal drágul egy fontos, de távolról sem kulcsfontosságú vizes vébé, ahol az állam nem látja el a feladatát, de ahol – ennek az egész mocsoknak a tetejébe – minden idők legcinikusabb, küldetéstudatos országvezetőjének van pofája benyögni, hogy Soros miért nem kórházakat épít. Mennyire, de tényleg mennyire kell ehhez elvetemült gazembernek lenni?

Egyáltalán mennyi életösztön szorult egy olyan népbe, amelyik szerint az egészségügy nem fontos, csak az a fontos, hogy Orbán megvédjen minket saját magunktól és saját magát tőlünk, és a képzelt ellenségeitől? A saját egészségünk, bármilyen váratlan történés esetén a saját életesélyeink nem fontosak, csak az, hogy dögöljön meg Soros György lehetőleg máma még? Mióta feladata Sorosnak kórházakat építeni? És melyik az a nép, amelyik eltűri egy miniszterelnöknek, hogy az ipari harácsoláson és az elmebeteg agymosáson kívül semmi mással nem foglalkozik évek óta? Ha Brüsszel állítólag nyíltan a terroristák pártjára állt, akkor minek hívják azt a kreatúrát, akinek kormányzása alatt tízezerszámra halnak meg évente olyan emberek, akiket meg lehetett volna menteni, ha nem egy bűnbanda, hanem egy jóhiszemű, becsületes, profi kormány vezeti az országot? Soros a hibás azért, mert a magyar egészségügyi rendszer halottakat és nem gyógyult embereket termel futószalagon? Ki vállalja ezért a felelősséget? Soros építsen kórházakat és iskolákat? Miért? Sorosnak fizet adót a magyar állampolgár? Nem? Akkor? Sorosnak mióta feladata az állam munkáját végezni? Ez a paranoid, mániás tudathasadás teljesen megbolondult? Ez tényleg elhitte, hogy neki a kommunikáción, plakátoláson és stadionépítésen, elképzelt hőbörgésen kívül semmi más dolga nincs miniszterelnökként?

Egy kisvárosnyi ember hal meg egy év alatt azért, mert az Orbán-kormány nyíltan felvállalja, hogy az egészségügy lábra állítása nem hoz annyi szavazatot, mint a folyamatos szovjet típusú propaganda nyomatása. És nem egy kisvárosnyi szavazója van ennek a szélsőséges csürhének, hanem harmadik mandátumukra készülnek. Ez a tragédia. És ha ezek után is még mindig van ember, aki azon vernyákol, hogy nincs kire szavazni, akkor legyen ez, baszki. Akkor lopják sivataggá az országot, plakátolják tele az ég alját, nyerjenek kétharmaddal még 20 évig, üldözzenek el mindenkit, aki képes elmenekülni és hagyjuk a picsába ezt az egészet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.