2017. június 20., kedd

EZ AZ ÖKÖLRÁZÓ, FAJVÉDŐ, BUZIGYŰLÖLETBEN TOBZÓDÓ SUTTYÓSÁG MEGMENTI A NEMZETET?

GÉPNARANCS 
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A.
2017.06.20.


...Szóval Debilország legelborultabb része fellázadt a liberalizmus ellen, mert minden más tényleg rendbe jött itt három nap alatt, ameddig mi nem kavartuk az állóvizet, már csak a liberalizmus mételyének kellett jól hadat üzenni. A kormányzó szélsőségtől jobbra. Tudom, hogy ezen az egetverésen legalább ingyen lehet röhögni, de kinek van hozzá kedve? Igaz, ilyen komolyanvehetetlenül elhülyült embereket másfél percbe koncentrálva látni nem mindennapi trauma, de mi ez ahhoz képest, amivel ezeknek együtt kell élniük? Saját magukkal, úgy értem. Azt mondják ezek a talpig hazafiak, akik 2017. július 8-ára Vecsésre, a pozsonyi csata emlékművéhez toboroznak hozzájuk hasonló szellemi árvízkárosultakat:

– Én azért megyek Vecsésre, mert a közbiztonságért felelős szerveknek elég, hogy nap mint nap csak kettes alára vizsgázzanak.

– Én azért megyek Vecsésre, mert az állami szervek nem a közérdek szerint alkalmazzák a jogszabályokat.

– Én azért megyek Vecsésre, mert a magyar gazdaság kifosztott állapotban van, a multinacionális cégek adómentesen tudnak létezni, a bankrendszer kényére-kedvére rabolja ki az országot, és ezt eddig az összes politikus eltűrte.

– Én azért megyek Vecsésre, mert nem akarom, hogy Magyarországot egy cigány képviselje az Euróvíziós Dalfesztiválon cigány zenével. A magyar kultúrát meg kell védeni, a nemzet identitását vissza kell állítani. Ami a zsidóknak jár Izraelben, minimum annyit szeretnénk mi is itt, a saját hazánkban.

– Én azért megyek Vecsésre, hogy a délvidékieket ne szerbezhessék le, a felvidékit ne szlovákozhassák le, a kárpátaljait ne ukránozhassák le, és az erdélyieket soha többé ne románozhassák le.

– Isten Ádám mellé Évát teremtette és nem Bélát. Elegünk van az agresszív buzipropagandából!

– Én azért megyek Vecsésre, mert célunk az egyetemes emberi minőség helyreállítása.

Az (v)érpataki modell szélsőjobbos követői ezek itt fent: a Betyársereg politikai szárnya, az Orosz Mihály Zoltán nevű dühöngő polgármesterről elhíresült Érpataki Modell Országos Hálózata és az Identitárius Egyetemisták Szövetsége (Identitesz). Hát mit lehet erre mondani? Sokadszorra felmerül a kérdés: mi tölti ki ezeknek az embereknek az ökölbe szorult agyát? Mi ellen lázadnak ezek a szerencsétlenek? Milyen kétségbevonhatatlan identitása lehet ezeknek a – hazájukat a nagy pofájukon hordozó – turbómagyaroknak, hogy folyamatosan úgy definiálják magukat (nem mellesleg a kormánypárti stratégiával azonos rímekbe szedetten), mint akik harcban állnak valamivel, valakikkel, akiket le kell győzni, mert különben eltűnik a magyarság?

Vajon hányan tudják ezek közül az öklöt rázó fajmagyarok közül, hogy mit jelent a liberalizmus, amit ők dühösen köpködnek, mert az mostanság olyan menő és mert ez a hazafiság mértékegysége is egyben? Hányan tudják, hogy annak a liberalizmusnak a gyűlöletét, amelyet Orbán Viktor és kormánya a zászlajára tűzött, miután megtértek ők összfideszileg a liberalizmusukból, éppen egy buzi zsidó agyából pattant ki, aki ezért a zsenialitásáért nem mellesleg igen sok pénzt zsebelt be nem Orbán Viktor konyhapénzéből?...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.