2017. június 9., péntek

HSSDF, MEG A TÖRVÉNYESSÉGI FELÜGYELET

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Adorján György
2017.06.09.


A Hungary State Special Debt Fundról van szó, magyarul a Magyar Állami Különleges Hitelalapról, pontosabban a letelepedési kötvényről. Mellesleg ennek a cégnek egyik képviselője hongkongi helikoptertúrát szervezett Habony Árpádnak.

Bevezetőnek az illetékesek és az olvasók számára legyen elég annyi, hogy a letelepedési kötvények többségét ez a, Kajmán-szigeteken bejegyzett cég árulja, az általa megbízott, Virgin-szigeteken bejegyzett Hungary State Special Debt Management Ltd pedig a hirdetéssel és az adminisztrációval foglalkozik. Ehhez a céghez kötődik az Avenue Garden Holding, amely megvette az Andrássy úti luxuslakásokat. Remélem már ennyi adat is elég ahhoz, hogy a törvényességi felügyeletet ellátó igazságügyi szervek érdeklődését felkeltsük! Ennek a fölöttébb gyanús céghelyzetnek nehogy már az egyházasdengelegi Mari néni, vagy a nagycsepelyi Jani bácsi nézzen utána.

Tisztelt ügyészség és illetékes törvényszékek!

Na már most, először is tisztázni kell, hogy magyar állami, vagy magántulajdon-e, a HSSDF és az általa megbízott cég. Aztán meg kell tudni, hogy mi okból vannak ezek a sejtelmes gazdasági képződmények a világ tőlünk távoli táján bejegyezve. Végül az Avenue Garden Holdingnak mi köze van ehhez az egészhez.

Mindehhez némi segítséget nyújthatnak az alábbiak:

Rogán Antal 2013-ban, még az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnökeként nevezte meg a Hungary State Special Debt Fund (HSSDF) tulajdonosaként Boros Attila és Lian Wang (Lien Vang) mellett Simon Mut és Jonathan Chant (Csan).

A cégekkel kapcsolatos információk beszerzéséhez egyébként javaslom az Opten.hu és a Céginfo.hu szolgáltatásait igénybe venni. Arra azért felhívnám az illetékes hatóságok figyelmét, hogy az ügyben jelentős konspiráció tapasztalható, mióta a Magyar Nemzet megírta, hogy Rogán Antalnak köze lehetett az egyik offshore céghez. De ez az illetékesek számára nem jelenthet akadályt.

Az elektronikus média bővelkedik adatforrásokban Borosról is, akiről azt is megszellőztette, hogy egyik kulcsfigurája ennek az egésznek, sőt még azt is pedzegette, hogy egy a Rogánhoz kötődő ügyvéd és maga Habony is szerepet játszik több más személy mellett a HSSDF történetben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.