2017. június 7., szerda

KI A SOROS?

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.06.06.


Lengyelország, Csehszlovákia, Grúzia, Ukrajna... - vajon most ki a soros?
Soros tudja csak, de sejtéseink azért lehetnek, miután körbedicsérte a maffiaállammal bátran szembeszálló magyar ellenzéket és civileket.
Nem is lenne baj tán, ha már dűlőre jutna a dolog, lassan az ember a múlt század ötvenes éveinek első harmadában érezheti magát, mikor az aktuális Szabad Nép félórákon Titót szidta a korabeli média, most meg Sorosnak hívják az imprilizmus láncos kutyáját, minden probléma okozóját, a Sátánt, aki talán még Gyurcsánynál is rosszabb.
Nagyvonalú barát és kellemetlen ellenfél, rengeteg pénzzel és óriási kapcsolati tőkével, pont alkalmas lenne ellenségnek, ha nem lenne reális esély a győzelmére bármilyen politikai-gazdasági harcban.
Nagy a gyanúm, hogy Orbán törököt fogott vele, mert bár belpolitikailag lehet vele ijesztgetni, de az, hogy egy mozgalmat, vagy egy pártot kisámfázzon pénzzel, az éppen annyira hiányzik Orbánnak, mint üveges tótnak a hanyattesés.

Vicces a helyzet, habár, ha megvakargatjuk kicsit a résztvevőket, akkor azért kitisztul a kép.
Soros a kapitalizmus szülötte, emellett zsidó is, aki fiatalon megélte és túlélte egy totalitárius állam hatalmi tébolyát, és örök életére meggyűlölte az ilyen államszervezeteket.
Mikor olyan helyzetbe került, hogy módjában volt tenni ellene, hát tett is, és mivel a pénzhez értett, hát azzal harcolt.
Miután a világháború után már csak a sztálinizmus maradt valóságos ellenségként, hát az ellen, a bolsevizmus maradványai ellen harcolt, de szerencsétlenségére megérte még a nacionálbolsevizmus életrekelését is.
Miután a magyar rendszerváltásba is besegített és ott bábáskodott egy rendszerváltó elit kinevelésénél, hát érezhet némi felelősséget az általa hatalomba segített újbolsevikok tetteiért, a magyar maffiaállam létrehozásáért.

Szerencséje is van, hiszen patronáltjai az idők folyamán meglehetősen gusztustalan képet öltöttek, így aztán nem nehéz meghúzni a párhuzamot a bolsevikok és közöttük, nem nehéz rámutatni a demokrácia hiányára, hiszen az ország a saját bőrén érezheti ezt.
Már régen elhajtotta volna ezt a bagázst a francba, ha lenne valamilyen erő, mely képes alternatívája lenni a szociopata vezérnek és bandájának, persze, ami késik, az nem múlik.
Merthogy a probléma egyik összetevője éppen az, hogy a rendszer potenciális ellenfeleinek nincsenek anyagi forrásaik a maffiabolsevizmus elleni harchoz, de hát ezen lehet azért segíteni.
És a módszerek tekintetében is lehet ötleteket adni azoknak, akik esetleg helytelenítik a rablóparadicsomot.
Mindenesetre Orbánnak ezentúl úgy kell figyelnie, mintha szurikáta lenne a nagy magyar rónán, és még így sincs biztosítéka arra, hogy nem fogja elkapni egy arrafelé járó sas...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.