2017. június 21., szerda

KÖVÉR, SEMJÉN ÉS AZ Ő PÁRHUZAMOS VALÓSÁGUK

CIVILHETES BLOG
Szerző: civilhetes.net
2017.06.20.


A hétvégén végre megtudtuk, hogy amit mi látunk, megélünk nem úgy van. Kövér László és Semjén Zsolt is arról beszélt egy vasárnapi gálavacsorán, hogy a magyar egészségügy világszínvonalú. - írja a zarojel.hu.

Forrás: zarojel.hu






Hofi Géza:

- Képzeld el, Magyarországon jobb lett az élet.
- Tényleg?
- Nem, de képzeld el!


Kövér a nagy-bajszú közjogi méltóság – akinek saját fegyveres ereje is van -, szerint a gránitszilárdságú alaptörvény elfogadása óta történtek olyan változások az egészségügyben, amelyekről csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni.

Főleg kínaiak előtt, akikről tudjuk, udvarias emberek.

Erre tett rá még egy lapáttal a nem is létező kisebbik kormánypárt képviselője, Semjén, – akiről eddig csak a miniszterelnök beszéde alatti élvezeteket kifejező arckifejezése maradt meg az emlékezetemben – mikor úgy fogalmazott:

"Magyarország egészségügyi teljesítménye nemzetközi téren is figyelemreméltó,és más országoknak is hasznos példát nyújthat".

Arról nem szóltak a tudósítások, hogy mely országokra gondolhatott, – Istenkém, azt feltételezni róla, hogy gondolkodik – talán Etiópia, Togo, Eritrea, Guinea, Burundi és más hasonló fejlettségi színvonalú szerencsétlen sorsú országok jöhetnének szóba.

Hétfőn reggel mindezt még megfejelte az emberinek csúfolt minisztérium államtitkára azzal, hogy szerinte

"Európában és Kínában is elismerik a magyar egészségügy teljesítményét."


Ha ő mondja, akkor az csakis úgy lehet. Vagy, nem?...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.