2017. június 12., hétfő

LÁZÁR JÁNOS SZUPERMINISZTER VS CSANÁDPALOTAI ASSZONYSÁG

ÁTLÁTSZÓ - VASTAGBŐR BLOG
Szerző: Eric
2017.06.11.


A tavalyi coollista-győztes Lázár János tegnap kiugrott Csanádpalotára, hogy a mai polgármester választás előtt kicsit wingmankedjen a fideszes jelölt, Nyergesné Kovács Erzsébet mellett… Az élet azonban közbeszólt. 

Pedig az elején minden rendben ment, Lázár megérkezett és – miközben Nyergesné Erzsébet a dögunalmas beszédét olvasta fel – lepacsizott néhány helyivel. A baj azután következett be, hogy Lázár megkérte a várost, hogy széthúzás helyett inkább tartsanak össze, és segítsék egymást. Gondolom megvannak itt is a Fidesztől hupililát hányó és a probagandanyelő klikkek is.

A balhé abból alakult ki, hogy egy csanádpalotai hölgy számon kérte Lázáron azt a pár éves nyilatkozatát, miszerint “akinek nincs semmije, az annyit is ér”, miközben ők ott a kisvárosban ötvenezer forintból próbálnak életben maradni. A hölgy nem idézett ugyan pontosan, de mindannyian tudjuk, hogy mire gondolt.

Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen. Abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét sem kell szégyellni. Az ember gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér, én azt gondolom. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem” – Lázár János, 2011.03.18., Hódmezővásárhely közgyűlése....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.