2017. június 10., szombat

LEHET MÁS A KÚRIA

HUPPA BLOG
Szerző: Föld S. Péter
2017.06.09.



Én készséggel elhinném, hogy lehet más a politika. Meg lehet győzni engem arról, hogy lehet egyenlő távolságot tartani a különböző oldalaktól, pártoktól és ideológiáktól. Lehet egyenlő mércével mérni, semlegesnek lenni, vagy annak látszani.

Készséggel elhinném mindezt, ha Schiffer András, aki az LMP egyik arca, nem mellesleg a társelnöke volt, nem csak Gyurcsány Ferencet jelentette volna fel, hanem Orbán Viktort is. Utóbbit lett volna miért a nyomozók elé vetni, lett volna mivel megtalálni őt.
És persze nem csupán Orbánt jelenthette volna föl Schiffer, de Például Rogán Antalt is, aki a helikopteres lakodalom-látogatásával lett annyira népszerűtlen, hogy a kormány hónapokon át kénytelen volt elrejteni a közvélemény elől.

Rogánnak amúgy feltehetőleg nem az a legnagyobb bűne, hogy urizál, és állítólag sokfős személyzet szolgálja a Pasa parkban élő családja kényelmét és nyugalmát. Följelenthette volna Schiffer Rogánt a letelepedési kötvények körüli lopásgyanús ügyletek miatt, és úgy általában azzal kapcsolatban, hogy a valós jövedelménél fényűzőbb él.

Följelenthette volna Kövér Lászlót, aki ugyan becsületesebbnek látszik a társainál, ám házelnökként számtalanszor visszaélt a jogaival, megsértette a demokrácia szabályait, középkori kényúrként osztogatta a büntetéseket a renitensnek minősített ellenzéki képviselőkkel szemben.

Följelenthette volna Schiffer András Kósa Lajost és Matolcsy Györgyöt is, akik még évekkel ezelőtt felelőtlen kijelentéseikkel bedöntötték a forintot, tetemes anyagi kárt okozva ezzel a devizahiteleseknek, akiknek egyébiránt Orbán miniszterelnök azt hazudta, hogy nem hagyja őket az út szélén.

Följelenthette volna Schiffer Gyöngyösi Mártont, aki a Jobbik képviselőjeként listázta volna a kormány zsidó származású tagjait. Farkas Flóriánt, a Lungo Drom örök és megbonthatatlan vezetőjét, akinek sok más csínye mellett 1,6 milliárd forint eltűnése tapad a kezéhez...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.