2017. június 29., csütörtök

MAGYAR AGÓNIA

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.06.29.


Molnár Gyulát néztem az ATV-ben tegnap, ma reggel meg Vadai Ágnest.
Mindkettejüknél szó esett Gyurcsány Ferenc akciójáról, mellyel megvásárolna egy információt Orbán korruptságát bizonyítandó.
Ennek ugyan van némi axioma-jellege, de mégis, más azt mondani, hogy például Harrach inkvizitor maga a tartalom és forma testet öltött dialektikus egysége, meg más ezt élőben látni, hiszen ez esetben minden további magyarázkodás feleslegessé válik.
Molnár Gyula elmondta, hogy Gyurrcsánynak ideje lenne abbahagyni a dokumentumokkal kapcsolatos műsort, és akkor nyilatkozni, ha kézben van a bizonyíték, mert így az ügy komolytalanná válik, Vadai pedig elmondta, hogy mit is mondott a vásárlásról Gyurcsány.
Már csak az van hátra, hogy írjon róla egy könyvet Frei Tamás.
Ami érdekes, hogy az egyébként igen hatékony Fidesz-propaganda nem tud mit kezdeni az üggyel, ami nem is csoda, hiszen ilyen tömegű korrupció mellett óhatatlanul becsúszik néhány hiba, még a jól olajozott gépezetbe is.
Mégis, annak dacára, hogy Gyurcsánynak drukkolok, azt mondom, valószínűleg Molnár Gyulának van igaza, kivéve, ha a dokumentumok már Gyurcsány birtokában vannak, akkor ugyanis ugyanúgy el lehetne játszani nyilvánosságra hozatalának időpontjával, mint ez az őszödi beszéd esetében történt.
Nem ringatom magam abba az illúzióba, hogy Gyurcsány magábaszáll és visszafogja magát, Katus néni ismeri őt a legjobban, ő minősítette lotyaszájúnak, mely információt természetesen maga Gyurcsány személyesen osztotta meg velünk, demonstrálva az állítás igazságát.

Molnár azt is elmondta, hogy pártja Tóbiás vezetésével egyenként felméri a választókörzeteket és megvizsgálja a szóbajöhető jelöltek esélyeit, imigyen alulról építve fel azt, amit felülről nem sikerült, ami nem is csoda, hiszen Mekk mester is kudarcot vallott, mikor a tető felől kezdte az építkezést ...
Nem is lenne ezzel baj, ha a munkát az a pártszövetség végezné, melynek a sajátjainál jobb eséllyel induló jelöltjeit a szocialisták integrálni szeretnék saját pártlistájukra.
Na, ez így, ebben a formában biztosan nem fog menni, ez megint csak a kudarcba vezető egyenes út, és ha ezt a szocialisták kampányát irányító stáb nem látja, akkor még nem késő elhajtani őket a bánatos hervadásba, alkalmatlanságuk okán.
Orbán emberei remek munkát végeznek, az ellenzék már megint atomjaira hullott, a PM alsógatyában bohóckodik a hármas metrón, követelik a klimatizálást, miközben az alagút meg a pálya felújítására sincs pénz, lassan a szerelvényeket négy vakondnak kell húzni.
Ez valószínűleg megnöveli kissé a menetidőt, de legalább lesz alagút...
Tarlóst csesztetik, pedig Orbánt kellene, de az nem cél, hiszen áldozatnak ő választja ki a megfelelő embereket, Tarlós meg a maga sprőd modorával optimális választásnak tűnik...

Közben Európa szép csendesen elindult a szorosabb integráció felé, ebből mi ki fogunk maradni, ahogy elnézegetem.
Nem, nem lépünk ki, mindössze kiszorulunk a szélre, ahol olyanok leszünk, mint a liba, mely a tyúkudvarban egy ketrecbe elrekesztve nézegeti, míg a többiek a kukoricát szedegetik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.