2017. június 6., kedd

MAGYARORSZÁGON EGYETLEN EGY ÉPÜLET SE LEHESSEN MAGASABB, MINT ORBÁN VIKTOR

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.06.05.


Én már elsőre is azt gondoltam, hogy Lázár János okos fejét megsüthette a nap, amikor a panelházak felső szintjének visszabontásáról mesélt. Mert ilyet normális ember nem nagyon mond, ha egyébként nem buggyant meg átmenetileg az agya neki. Most ismét előkerült az ötlet, amit a hírek szerint maga a nagy hadúr és kisvasutas is támogat.

Hát akkor szerintem álljunk bele ebbe is, mint a többi hülyeségbe. Amúgy sincs már semmi más baja ennek az országnak, csakis a tizedik emeleten minden nyáron megismétlődő hőség. Amit hétszentség biztos, hogy a visszabontás meg fog oldani, mert akkor elmúlik a meleg a tizediken. A kilencediken lesz hőség. De ennek is van megoldása, mert akkor vissza kell bontani azt is és akkor a nyolcadikon lesz dögség, tehát folytatni kell a bontást.

Ennek ezernyi haszna lesz. Ha már nem csinálunk olimpiát, mert a hülye hazaárulók leszavazták (pedig mi pénzt el lehetett volna ott lopni, te jó ég), akkor bontunk. A baráti cégek és strómanok így bevételhez jutnak. Mert ugye Mészáros Lölö tuti nem csak építeni tud nagyon, hanem bontani is. Meg mindenki más is, aki számít. Aki meg nem számít, az eddig is le volt sajnálva és ezután is le lesz, szóval nem mérvadó, nekik mi a bajuk.

Statisztikailag is jól fog festeni, mert majd lehet mesélni róla, hogy micsoda hűha-módon meglódultak a beruházások és épül-szépül az ország, mint a hétszentség. Esetleg a tizedikről (később kilencedikről, nyolcadikról) kiköltöztetett proletároknak lehet adni valami combosabb támogatást, hogy vegyenek ők családi házat. Tehát gyakorlatilag az adófizetők fogják azt is finanszírozni, ahogy például a CSOK-ot is mi fizetjük. A Lölö meg csak nyer rajta. Hát nem? Hát de....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.