2017. június 13., kedd

MÁJUSBAN IS TOBB SZÁZEZER EMBERHEZ JUTTATTUK EL: BAJ VAN AZ EGÉSZSÉGÜGGYEL, A FOGYATÉKOSOK HELYZETÉVEL, AZ ALACSONY BÉREKKEL!

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző:  Vendégszerző
2017.06.12.


Az áprilisi nagy tüntetéshullám után természetszerűleg kicsit alacsonyabb lett a Mérce olvasottsága. Az előző hónapnál kevesebb, de még így is több mint 4 millió embert értünk el a Facebookon, és 500 ezerszer látogattátok meg a kettosmerce.blog.hu oldalait: köszönjük! Ez azért nagy dolog, mert a Mérce csak és kizárólag a ti támogatásotokból működik, 100%-ban az olvasók tartják fenn!

Májusban is voltak persze tüntetések és akciók, és ahol tudtunk, ott voltunk! Május elsején közvetítettük a majálisok fontosabb politikai beszédeit, a Momentum esti nagy tüntetését, majd ott voltunk május 21-én a Műegyetemtől a Kossuth térig tartó menetben, és ezt is a ti támogatásotoknak köszönhetően tudtuk megtenni!

De a tüntetéseken túl is végeztük a dolgunkat! E hónapban is bemutattuk a magyar média helyzetét, írtunk cikket a mandiner felvásárlásáról, a propaganda elleni fellépésről, pro-kontra cikkpárban írtunk a Momentum Origonál végrehajtott akciójáról, és arról is, mit kell tennünk a szabad sajtó védelmében. De felléptünk akkor is, amikor a dolgozókat támadta be a Fidesz-média, és megvédtük a mentősöket a kormány lejárató-kampányával szemben is!

Ha pedig mentősök, akkor egészségügy: ez volt az egyik kiemelt témánk ebben a hónapban. Írtunk arról, hogy elérhetőbbé kellene tenni a fogamzásgátlást, írtunk az egészségügy alternatív valóságairól, és a hálapénz szerepéről a nőgyógyászatban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.