2017. június 12., hétfő

MÉGIS MIT TITKOLNAK OLYAN NAGYON EZEK A GAZEMBEREK?

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A.
2017.06.11.


Az agyamra ment a meleg és a nyár és a büszke erős ország, úgyhogy lenne nekem egy kérdésem vasárnap délután ahelyett, hogy a kolléga grillező berendezésének árnyékából kémlelném a gyönyörűkék égboltot.

Van esetleg valakinek ép ésszel felfogható magyarázata arra, hogy a magyar embereknek – akiket mindenkitől is (leginkább saját maguktól) éjjel és nappal, télen és nyáron egyaránt megvéd a szemforgató keresztények legnemzetibb kormánya – miért nincs joguk tudni, hogy semmire nem használható, ezért bármire bevethető Semjén Zsolt mi a jó eget sündörög Iránban az atomenergia körül? Tudom, hogy már volt szó erről (ITT és ITT), de olyan fajsúlyú kérdésről van szó – még akkor is, ha a Fidesz országos, rezsicsökkentésbe fojtott, nemzeti konzultációnak elkeresztelt uszító szeánszai során ritkán említik -, amivel kapcsolatban érdemes újra pár nyugtalanító kérdést feltenni.

Miért titkolja a magyar kormány, hogy ott konkrétan milyen tartalmú atomipari együttműködést írt alá a magyar polgárok tudta és beleegyezése nélkül az atomenergiával és minden mással is párhuzamos Semjén Zsolt?

Miért kell Magyarországnak bármilyen, akármilyen iráni atomprogamot támogatni? Túl azon, hogy európai tagországként és NATO-tagállamként miért dörgölőzünk egy, a nyilvános kivégzéseket, különösen az akasztást kultiváló iszlám teokráciához, amely mai napig a nemzetközi terrorizmus (a libanoni síita Hezbollah, a palesztin szunnita Hamász) egyik legmarkánsabb támogatója?

Hol, mikor és ki hatalmazta fel a Fideszt és külön Semjén Zsoltot arra, hogy a nemzeti érdekekkel való szakadatlan melldöngetés dacára a magyar állampolgárok feje fölött szolgáltassa ki ezt a sebezhető és ezer sebből vérző kelet-európai értelemben nyomorult kisállamot egy olyan játszmában, amelyben semmi keresnivalója nem lehetne?...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.