2017. június 16., péntek

MILLIÓKAT TÜNTETHETETT EL ORBÁN VIKTOR KEDVENC ROMAÜGYI POLITIKUSA

A BETŰ SZABADDÁ TESZ BLOG
Szerző: kameszka01
2017.06.16.


Közpénzből segélyezte a családtagokat Farkas Flórián, amikor ő volt az Országos Roma Önkormányzat elnöke. A miniszterelnök kedvenc roma politikusának ez a tevékenysége is jogsértő lehetett. A Hír TV Célpont című műsora tavasszal talált rá Farkas Flórián édesapjára, aki azt állította, havi ötvenezer forintból él. Fiára, aki a miniszterelnök romaügyi megbízottja, a Fidesz parlamenti képviselője és a kormánypárt fontos politikai szövetségese, nemigen számíthat, mivel összevesztek, és azóta nem beszélnek egymással.

„Az elmúlt időszakokban, úgy értve, hogy a tavaly meg azelőtt is mindig megtisztelt egy pár ezer forinttal. Vagy pár tízezer forinttal is” – idézte fel. Farkas Irén, Farkas Flórián testvére. Állítása szerint testvére 6-7 éve szánta meg utoljára, akkor 80 ezer forintot kapott tőle, amiből visszaköttette a villanyt a házba.

A kérdés már csak az, hogy a rokonok hazudnak, vagy Flóri maga vágta zsebre a pénzt.
Ugyanis például a testvére 2012-ben 350 ezer forintot kapott papíron az elnöki keretből. A pénzhez egyedül Farkas Flórián férhetett hozzá, és egyedül ő rendelkezhetett vele – magyarázta az önkormányzat egyik képviselője. A nemzetiségek jogairól szóló törvény kimondja, hogy egy nemzetiségi önkormányzat az állami támogatásból kizárólag a közfeladatait finanszírozhatja...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.