2017. június 15., csütörtök

NAPI EGYPERCES - NEM ZÖRÖG A HARASZT......

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Budácsik Lajos
2017.06.14.


Korábban nem tűnt fel, hogy a mi feltalálónk – mert ugye tudja a kedves olvasó, hogy Tóni még az is; feltalálta, hogyan lehet legkönnyebben pénzt szerezni – egy lakossági fórumon valóságos összeesküvés-elmélettel kábította az őt tátott szájjal, áhítattal hallgató nyugdíjas közönségét.

Megvallom őszintén, hogy különösebben nem szoktam követni a parasztgyerek jellegét már régen elveszítő propagandaminiszter hazug állításait. A fonal nálam valahol ott szakadt meg, amikor a helikopterezése után, próbálta magyarázni a menthetetlent. A luxusjobboldal egyik hírhedt figurája azzal hülyített bennünket, hogy ügyes üzletasszonyka a felesége, akire csak büszke lehet. Hogy mivel üzletel a neje, azt már nem kötötte az orrunkra az egykori vidéki fiú. Neki nem volt szándékában ilyen csúnya tett – valószínűleg gyalog akart menni –, de a zseni asszonycseléd mindent előre lebótolt. Még őrzöm a Népszabadság utolsó számát, amelynek első oldalán kiemelten olvasható: „A miniszterelnököt nem érdekli Rogán helikopterbotránya és a kabinetminiszter urizálása mindaddig, amíg ezek hatása nem látszik a Fidesz népszerűségén.” A cikk írója szerint: Rogán addig „kedvére grasszálhat a celebvilág, a magyar nagyvállalkozói körök és az Országház között.”

A propagandaminiszter egyike a nagy túlélőknek. Megannyi botrány, kétes ügy köthető a nevéhez. Eddig mindent megúszott. Rá is érvényes, hogy amíg hűségesen szolgálja a gazdáját, addig törvények felett áll, azt csinálhat, amit csak akar. Úgy látszik, nem verte ki a biztosítékot urizáló életmódja, nagyvilági élete, a milliós táska, a több mint gyanús belvárosi ingatlanügyek. Egyike a legnépszerűtlenebb politikusoknak, személyéhez kínos esetek garmadája köthető. De hűséges pincsikutyaként mindenben úgy tesz, ahogyan az eltartója várja.

Mielőtt folytatnám, annyit muszáj megjegyeznem: úgy vélem, a Népszabadság – akkor még nem tudhattuk – utolsó számában megjelent, a luxusjobboldalt leleplező írások (Rogán, Matolcsy „jógaoktatója”) adhatták a végső lökést ahhoz, hogy tavaly október 10 -én már nem jelent meg a lap. A nemzet gázszerelője – magas helyről jött „óhajnak” megfelelően, tette, amiért az ország egyik leggazdagabb embere lett...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.